Ko ženske z obema nogama stopimo v zrela leta, se naše telo začne spreminjati. Čeprav večina ne prizna rada, pa hormonske spremembe sprožijo določene spremembe, ki niso samo prijetne. Pogost simptom, ki ga doživi kar 75% vseh žensk, ki vstopajo v menopavzo so, navali vročine, t.i. oblivanja, ki za mnoge zaradi obsežnega potenja predstavljajo pravo nočno moro.

Na srečo v pomoč obstajajo povsem naravne metode, med njimi tudi več tisoč leta stara dognanja kitajske tradicionalne medicine, ki nas do olajšanja privedejo že z enostavnim stimuliranjem akupresurnih točk.

Dve specifični akupresurni točki sta namenjeni prav zmanjševanju oblivanja. Njihovo lokacijo in predvsem navodila za učinkovito “uporabo” najdeš v e-vodiču
S pritiskom na gumb zaustavi oblivanja.

E-vodič za “meno-dame” sem pripravila Nadica Lukman, bownova terapevtka in mentorica zdravega način življenja. Metoda, ki jo opisujem v njem je povsem preprosta, z njo pa ti želim pokazati, kako sem številnim klientkam in tudi sebi pomagala močno omejiti nadležna oblivanja. Ker verjamem, da je pred tabo najlepše obdobje v tvojem življenju, mi prosim dovoli, da ti e-vodič poklonim povsem brezplačno.

Zato, da ti lahko takoj pošljem tvoj brezplačni e-izvod vodiča za “meno-dame”, prosim klikni na gumb spodaj in vpiši svoje naslovne podatke:

V e-vodiču za “meno-dame” S pritiskom na “gumb” zaustavi oblivanja, boš:

  • spoznala, zakaj se soočaš z oblivanjem in navali vročine,
  • zvedela, kateri dve točki na tvojem telesu delujeta kot učinkovit naravni recept za zaustavitev oblivanja,
  • spoznala, kako ti dve akupresurni točki stimulirati za največji učinek,
  • dobila recept za olajšanje tudi drugih simptomov povezanih z vstopom v menopavzo.
Vodič za osamljene

Klikni na gumb spodaj, vpiši svoj podatke in reci adijo nadležnemu oblivanju!