O tem govori NAMKARAN, ena od vej JYOTISH vedske astrologije

Imaš tudi ti kdaj občutek, da se ne počutiš ravno dobro, ko slišiš svoj vzdevek, priimek ali celo ime? Veš, tisti občutek, da ti ni pisano čisto na kožo…………. sčasoma se sicer navadiš, ampak občutek, ki te navdaja, je največkrat tisti pravi.

Se ti zdi, da pač nimaš sreče v življenju, pa če se še tako trudiš? 

Po vedski tradiciji velja, da vesolje sestavljajo zvoki, imenovani mantre. Vse v naravi ima svojo vibracijo in tista , ki jo lahko slišimo, je prav ZVOK. Slišimo glasbo, ki nas pomirja ali vznemirja, hrup, glasove……. to je najbolj naravno vsakomur od nas, ki imamo zdrav sluh.

Manj poznano nam je, da je naše ime s katerim nas kličejo, prav tako sestavljeno iz zvoka.

Tako nam ime lahko na primer aktivira področje težav, ovir, ali pa področje srčnih želja, sreče, kariere in tako lahko imamo manj težav na določenem področju. Osebno ime je pravzaprav zelo pomembno, saj ga slišimo večkrat dnevno!

Tudi gospa Mari je že dolgo časa razmišljala o svojem vzdevku, ki se ji nekako ni zdel tisti pravi, zato se je odločila za analizo svojega imena.

Takole je povedala: »Ko sem se prvič srečala z NAMKARANOM in dala analizirati svoje ime, sem bila najprej čisto šokirana, ker je analiza točno in v nulo pokazala, da moje ime Mari aktivira hišo problemov, ovir in težav, privlačim tudi ljudi s problemi (to lahko 100%potrdim!), moje rojstno ime Marija pa aktivira področje kariere«. Po tej analizi mi res ni bilo težko izbrati kako naj se v bodoče predstavljam.

 Še drug primer. Eni Dragici zvok njenega imena aktivira področje partnerstva v njeni natalni karti, neki drugi Dragici pa področje bolezni. Zato je idealno, da je naše ime individiualizirano in se ga izbere s pomočjo sozvočja preko natalne astrološke karte. Tako pa zaradi neznanja starši dajemo imena, ki so nam pač všeč, kar je resnično škoda.

Za analizo imena se izdela osnovna NATALNA KARTA (rojstni podatki z uro in krajem rojstva). Natalna karta je razdeljena na 12 različnih življenjskih področij, kot so osebnost, karakter in značajske lastnosti, finance, dom, družina, partnerstvo, služba, ljubezen, otroci, so pa tudi področja, kjer so nakazani problemi, ovire, bolezni, področja, kjer bomo morali vložiti več truda, se morali morda preobraziti. Teh področij nekako ne maramo, vendar se prav iz teh področij veliko naučimo.

Tudi vedski modreci so staršem novorojenčkov svetovali najbolj primerno ime, usklajenega z natalno karto, da se je lahko otrokova KARMA najboljše izrazila in izboljšala. Seveda so zelo dobro poznali naravne in karmične zakonitosti.

Če želiš vedeti več, piši na info.dsrecnazenska@gmail.com

 

 

KAKŠEN VPLIV IMA TVOJE OSEBNO IME, VZDEVEK, PRIIMEK, NASLOV FIRME NA TVOJE ŽIVLJENJE?

by | Avg 21, 2020 | Uncategorized | 0 comments