Šola za ženske ponovno odpira vrata, pričnemo v soboto, 5.12.2020 ob 18.uri.

Zdaj je ravno pravi čas za delo na sebi. Tale Corona že preveč dolgo traja, verjetno je še ne bo kmalu konec in je zato pametno izkoristiti čas za delo na sebi. 

 

  • Kako bo izgledalo naše 3 mesečno druženje? 

Deležna boš 6 spletnih srečanj po 90 minut. Srečanja bodo vključevala kratko samorefleksijo vsake udeleženke, odkrivanja strahov, ki te hromijo, s samohipnotičnimi meditacijami pa boš odkrivala negativna prepričanja, ki jih pogosto nosiš globoko v podzavesti. Nalagale bomo nova prepričanja in programe, pogledale NOTRANJEGA SABOTERJA in zdravila svojega NOTRANJEGA OTROKA. 

Program teče vedno tako, da dobite udeleženke točno tisto kar potrebujete, ker mi duhovno vodstvo vedno daje smernice, ki so vedno »ta prave«. Tudi skupina se vedno skreira točno s takimi osebami, ki ti kažejo zrcalo.

Cena naših druženj je namesto 300 € samo 162 €, prav zaradi tega, da se tega tečaja lahko udeležite tudi tiste, ki so trenutno v finančnem pomanjkanju. Število udeleženk je omejeno na 10 udeleženk.

Datumi srečanj:

PRIČETEK 5.12. ob 18.h 

drugo srečanje: 19.12. ob 18.h

tretje srečanje:   2.01. ob 18.h

četrto srečanje:  16.1. ob 18 h

peto srečanje:    30.1. ob 18.h.

šesto srečanje:  13.2. ob 18.h

Za prijavo je potrebno, da se prijaviš kar na mail in vplačaš akontacijo 62€. Naslednji obrok zapade v plačilo 5.1.2021 in zadnji obrok 5.2.2021.

Če pa še nisi prepričana, da je ta šola prava odločitev in imaš kakšen dvom ali morebitna vprašanja, pokliči na (031) 326 384.

Tako, zdaj je pa odločitev na tebi, si za spremembo in napredek? Potem pa kar v akcijo! 

Šolo vodim Nadica Lukman, mentorica in Jyotish astrologinja.Veselim se spet novih spoznanj, srečanj in druženja s teboj. 

 

 

Preberi, kakšne rezultate so že dosegle moje zadovoljne stranke:

“Program Šole za ženske je izjemen, in ga priporočam vsem, ki so pripravljeni na delo na sebi. Vsako predavanje namreč prinese novo temo na kateri bi bilo dobro delati. Predavanja so polna napotkov in idej s katerimi si lahko pomagamo, na koncu vsakega predavanja, pa je še meditacija na to temo, ki je res nekaj posebnega in izjemno uporabnega. Nadica, nam je bila ves čas programa stalno na voljo za pomoč in vprašanja, ter nam dajala vzpodbudo.”

Jelena

“Nadico sem spoznala, ko sem bila v težkem življenjskem obdobju. To je bil tudi moj prvi obisk terapevta, tako da raje ne govorim, kako strah me je bilo. Že po nekaj minutah sem ji lahko odprla srce in povedala vse, kar me teži. Nekajkrat sem prišla tudi na masažo telesa in obraza, kasneje pa sem se odločila, da želim še kaj več. Odločila sem se za udeležbo na njenem trimesečnem izobraževanju. In to je bilo to.
Toliko sprememb, do katerih so me pripeljale njene vodene aktivnosti, mislim da ne bi dosegla v parih letih. Poleg znanja, ki ga nesebično podaja naprej, bi se zanjo ponovno odločila ravno zaradi njenega pristnega, sproščenega pristopa. Moje zaupanje si je pridobila predvsem s tem, ker je bila taka kot je. Nadica, ki je zmožna priznati, da je delala napake, na katerih sem želela delati sama. S tem mi je dala občutek da nisem sama s tisoč in eno težavo in tisoč in enim napačnim, naučenim vzorcem.
Tako da … Nadica, hvala ker si. In kot sem ti rekla, ti so moj mali GURU :). Komaj čakam na tvoje nove delavnice!!”

Maja Maček

psihologinja

“Od Nadice se učim odprtosti do življenja, veselja … Naučila me je, kako imeti rad življenje, kako se veseliti vsakega trenutka. Nadica ima namreč res ogromno življenjske energije, je kot sonce. Rada imam modre ljudi in ljudi, ki imajo življenjske izkušnje in Nadica jih zagotovo ima. Poleg tega mi ves čas vliva voljo do življenja, pogum, verjame vame, me bodri, ko mi je težko, me spodbuja. Spoznali sva se, ko nisem več vedela, kdo sem, kaj sem. Prišli so tudi dnevi, ko mi je bilo čisto vseeno, ali bom vstala iz postelje ali ne. Bila sem že na meji z depresijo. Ko sem srečala Nadico, pa so se začele dogajati spremembe. Takrat se je začelo delo na sebi – branje, meditacije, verjeti v nekaj višjega … Na to spremembo sem izjemno ponosna – da sem si upala začeti. V tistem obdobju sem izgubila ljubezen do sebe in Nadica mi jo je pomagala spet najti. Je neverjetna zakladnica znanja in svoje delo opravlja na izjemno visoki ravni. Vsak človek je edinstven in tega se Nadja dobro zaveda in temu primeren je tudi njen način.
Manca Špik

pevka in javna oseba

“V času programa Meno Kraljice se je moji družini pripetila strašna družinska tragedija. In res si ne predstavljam, kako bi preživela brez te delavnice in brez meditacij, ki so me dobesedno držale iz roba prepada. Ko mi je bilo hudo, sem poslušala posnetke znova in znova, meditirala, kolikor sem bila sposobna in počasi pridobivala na svoji moči. Tudi zdaj si večkrat zavrtim posnetke in vedno slišim kaj novega. Res, čudovita delavnica, priporočam jo vsaki ženski, ki želi narediti kaj zase.”

Si pa želim še nadaljevanja te delavnice. Prisrčna hvala Nadja.”

Andreja

“Na zastavljeno vprašanje, zakaj k Nadici, je odgovor zelo preprost. Ker ji lahko zaupam. Sem človek, ki okrog sebe ne kopiči ljudi, pa nisem asocialna, samo ne maram “navlake”. Da nekoga spustim blizu, ga moram začutiti.

Nadico sem začutila na prvi pogled. Všeč mi je njen smeh, preprostost in zavzetost. Ni narejena. Govori kar čuti. Lahko se ji prepustim v celoti. Ob njej ne čutim zidu, oklepa, med nama, le energijo, ki me vedno in znova napolni in mi daje moč, da grem naprej. Živi in udejanja svoje sanje.

Hvala za to, ker si v mojem življenju.”

Darja Skopec

profesorica

Ura je štiri zjutraj, jaz pa se že od dveh smejem. Pa ne na glas ampak v sebi. Srce imam polno ljubezni, sprejemanja, upanja, kreativnosti in tako prepotrebnega miru. Končno sem ne samo poslušala ampak slišala tvoje besede in sebe. Tisto mojo malo veselo punčko- sebe, ki sem jo držala za roko, ko sva skakljali in se igrali ristanc. Igra in kreativnost, držanje za roko pa čutim, da je podpora tako sebi kot drugim. In mislim, da mi je moj angel pomagal, kako bi lahko dosegla, da bi delala, kar me osrečuje, združila moji želji po kreativnosti in pomoč drugim. Ta del začnem tako, da moram pridno knjige v roke in raziskati. Sedaj vsaj vem s katerimi začeti 🙂
Končno je to tista meditacija, ki mi je pisana na kožo. Ne neke “ne misli na ničesar” ampak pot, ta čarobna pot, ki me usmerja ravno prav v mojo morsko oazo miru.
In Končno sem doumela in sprejela. Končno razumem in Sprejemam občutke žalosti -in je veliko lažje.
Vem, da so to mali, miceni kamenčki v mojem mozaiku a se mi v tem trenutku zdi, da sem šla 8 stopnic višje.
Hvala Nadja res iz srca in prosim te nadaljuj. Uči me, vodi me.
Irena Zorec

“Pred dvajsetimi leti sem si pri smučanju hudo poškodovala desno koleno. Po zapletih je rehabilitacija trajala skoraj dve leti, vendar so ostale posledice poškodbe za vse življenje. Zaradi napačne lege sklepa se je kmalu po poškodbi pojavila artroza in bolečine. Ker sem zelo aktivna, sem se potrudila, da sem posledice omejila, vendar se občasnim bolečinam nisem mogla izogniti.
Ko mi je pred skoraj 2 leti začelo nagajati še »zdravo« koleno, sem prišla po pomoč k Nadici. Od kar hodim k njej na terapije, se je stanje bistveno izboljšalo. Pa ne le to! Nadja vse svoje kliente obravnava celostno, ne le kot kos mesa (včasih rečem, da tako z nami ravnajo zdravniki). Zato lahko ugodne učinke njenih terapij opišem nekako tako: po terapiji sem naslednji dan prijetno utrujena, odlično spim, vedno pa imam občutek, da je moje telo v ravnovesju. Nadici včasih rečem, da je prava »mala čarovnica«, saj zazna tudi probleme, o katerih ji ničesar ne povemo.
Skratka, terapije pri Nadici resnično delujejo, zato ji popolnoma zaupam.”
Manja Kristanc

univ. dipl. pedagog - andragog, prevajalka, NLP coach

“Imela sem precejšnje zdravstvene težave, ugotovili so mi raka na materničnem vratu in po operaciji je minilo še kar nekaj čas, predno so bili testi res v redu. Zaradi naporne službe in zdravstvenih težav sem bila vseskozi utrujena, brezvoljna in vsaka naloga mi je začela postajati odveč. Po pogovoru z osebnim zdravnikom, mi je diagnosticiral depresijo in mi predpisal zdravila. Po teh zdravilih se je najprej izboljšalo, saj so mi pomagala, da mi je nekaj energije ostalo in nisem vso porabila samo zato, da sem premagovala vsakdan. Po daljšam jemanju sem začutila, da to ni to kar potrebujem, saj sem začutila otopelost v vsem čutenju. Ko sem prenehala z jemanjem zdravil, je bilo stanje popolnoma enako ali pa še slabše, saj je bila otopelost vse hujša. Odločila sem se, da ne bom celo življenje odvisna od zdravil in da si moram drugače pomagati.

Takrat sem spoznala Nadjo in sem jo začela redno obiskovati. Najprej samo na terapijah za izboljšanje fizičnega počutja, da se je telo počasi začelo sproščati po dolgoletni »zategnjenosti«.

Lahko rečem, da je moje zdravstveno stanje sedaj veliko boljše, glavobolov skoraj ni več, ravno tako bolečin v hrbtenici in želodcu… Ob teh obiskih sva začeli tudi s pogovori na čustvenem področju, tako sem se začela udeleževati tudi njenih seminarjev. Po vsem tem sem ugotovila, da je bilo moje počutje posledica izgorelosti in to da sem zdravila zamenjala z njenimi seminarji, je bila edina prava pot, saj so celostno »zdravilo« in ne samo tableta za prekrivanje simptomov počutja.

Prej sem na vprašanja okolice gledala kot na kritiko, sedaj pa sem začela drugače komunicirati tako v službi, kot tudi z možem in se veliko bolj razumeva. Na mnenja drugih sem začela gledati na povsem drugačen način. Sedaj sem veliko bolj spontano vesela, prej je bilo veselje “narejeno- kontrolirano”. Naučila sem se veseliti vsakega drobnega napredka in lepih trenutkov.

Lahko rečem, da ta denar, ki sem ga vložila v svetovanja pri Nadici in izobraževalni tečaj, je najbolje vložen denar, ki sem ga vložila zase!!

Marjetka K.H.

 

Piši mi za dodatna vprašanja

Če si v dvomih, ali je Šola za ženske prava rešitev zate, te vabim, da na kratko poklepetaš z mano. Poizkusili bova najti rešitev, ob kateri se boš počutila najbolj lahkotno, hkrati pa boš dosegla željene rezultate. Pogovor je moje darilo zate, opravili pa ga bova preko Skypa. Klikni na gumb spodaj in mi piši glede željenega termina.