Retrogradni Saturn je zopet vstopil v astrološko znamenje Kozoroga 12.7. 2022, kjer bo domoval do 17. januarja 2023, zatem pa bo vstopil nazaj v vodnarja. Saturn bo retrograden od 4. 6. 2022 pa do 23. 10. 2022.

Kaj pravzaprav pomeni Retrograden Saturn? Retrogradnost pomeni pogled nazaj. Torej se bo Saturn oziral nazaj in nam kazal na področje, s katerim se bomo morali še ukvarjati, pa če nam je to všeč ali ne. Če hočemo iz tega potegniti kar največ, je pomembno, da se ne upiramo stvarem, dogodkom, ki prihajajo, ampak se posvetimo raje svojim nerazrešenim čustvom, ki se nam bodo sprožale ob danih situacijah in okoliščinah. Tukaj na silo ne bo šlo. Če se bomo posvetili čustvom in jih pozdravili, bomo iz teh situacij prišli kot zmagovalci. Šani oziroma Saturn na koncu vedno nagradi. 

Če si po Djotišu npr. Rakica ?, bodo v ospredju odnosi, tako osebni kot poslovni. Možnost bo napredovati, srečati dobrega mentorja in si ustvariti večji občutek finančne varnosti. Partnerski odnosi se bodo lahko izboljšali, če pa si v zelo slabih partnerskih odnosih, je to odlična priložnost in pravi čas za prekinitev veze. Saturn ti bo dal moč, da odideš iz nezdravega partnerstva. Pa še eno opozorilo za Rakce, malce bo treba popaziti na zdravje, ker so možne težave, ki bodo bolj akutnega značaja. 
 
Če želiš izvedeti smernice za tvoje znamenje oziroma katere izzive ti prinaša retrogradni Saturn, piši na ta mail. 
 

RETROGRADNI SATURN

by | Jul 26, 2022 | Uncategorized | 0 comments