SPOROČILO RUN in ANGELOV ZA SEPTEMBER 2023

Poglejte vse tri mošnjičke in izberite tistega, ki vam je prvi pritegnil pogled.

VIJOLIČEN MOŠNJIČEK

Vedite, da kar vam je namenjeno, bo tudi prišlo k vam, bodite brez skrbi. Včasih se vam bo zdelo, da ste pred zidom, da enostavno zamujate. Določene blokade se pojavijo zato, da vam preprečijo nekaj, kar ni dobro za vas. Ne bojte se svoje lastne moči. Večkrat se umaknete prav zato, ker se bojite, da vas drugi ne bodo sprejeli takšne kot ste ali pa da vas bodo celo zapustili. Zaupajte, kajti vse je v najlepšem redu, saj ste pod nebeško zaščito.

ZLATO MODER MOŠNJIČEK

Spoznajte sebe, ne obračajte se toliko na druge in okolico, ampak se raje obrnite vase in v svoje potlačene občutke. Predvsem delajte na občutkih žalosti, kajti čas je, da se od nje poslovite. To lahko naredite tako, da jo občutite v telesu in ji dopustite da najprej obstaja in potem da gre. Dolgotrajna žalost načenja zdravje in zastruplja vaše srce. Zamenjajte čustvo žalosti raje z ljubeznijo, ki jo podarite najprej sebi in seveda tudi drugim. Usmerite se na želene cilje in se ne pustite ovirati na poti. Vsak dan vlagajte energijo v svoje sanje in prvi sadovi bodo kmalu prišli.

ZLAT MOŠNJIČEK

Ne pričakujte nečesa na utečen način, saj bo staro odšlo. Ne ponavljajte starih stvari, ker bodo to prineslo občutke nezadovoljstva. Spustite svoja pričakovanja in se ne oklepajte starih spominov. Na koncu koncev je potrebno spustiti preteklost, da lahko zaživite življenje takšno, kot si želite. Neljube okoliščine, ki se vam dogajajo, so test vaše osebnosti. Bodite pozorni na ponavljajoče občutke, ti vam dajejo pomembna spoznanja. Ko se premikate višje k svojim ciljem, bodite potrpežljivi in vztrajni. Prosite angele za pomoč.

Lahko pa si pomagaš tudi s svetovanjem s pomočjo vedske astrologije Djotiš. Kako ti konkretno lahko pomaga djotiš svetovanje?

  •  izveš, kdo pravzaprav si,
  •  kdaj je najbolj primeren čas za določene korake  ali spremembe,
  •  kakšne so tvoje življenjske naloge,
  •  zakaj imaš probleme, izzive,
  •  kdaj se ti aktivira posamezno življenjsko področje (finance, služba, partnerstvo…..)
  •  pomaga ti razumeti zakonitosti življenja in tako lahko na življenjske izzive pogledaš še iz drugega zornega kota,
  •  pomaga ti izboljšati medsebojne odnose (z otroci, partnerjem, v službi, s starši……),
  •  pomaga ti razumeti zakaj imaš zdravstvene težave,
  •  izveš, kakšna je vsebina tvojega karmičnega kovčka
  • IN NAJBOLJ POMEMBNO, IZVEŠ KAKO SE SOOČITI S TEŽAVAMI in začeti hoditi svojo pot :-

 

Za prijavo prosim izpolni spodnji obrazec in na koncu klikni “POŠLJI”. Kmalu po prijavi se ti bom oglasila preko e-pošte ali telefonskega klica.

Prijavni obrazec:

7 + 5 =

Dodatne možnosti in ugodnosti:

Preberi, kakšne rezultate so že dosegle moje zadovoljne stranke:

 Mari je že dolgo časa razmišljala o svojem vzdevku, ki se ji nekako ni zdel tisti pravi, zato se je odločila za analizo svojega imena. Takole je povedala: »Ko sem se prvič srečala z NAMKARANOM in dala analizirati svoje ime, sem bila najprej čisto šokirana, ker je analiza  pokazala, da moje ime Mari aktivira hišo problemov, ovir in težav, privlačim tudi ljudi s problemi, to lahko 100% potrdim! Moje rojstno ime Marija pa aktivira področje kariere«. Po tej analizi mi res ni bilo težko izbrati kako naj se v bodoče predstavljam. 

“Nadico sem spoznala, ko sem bila v težkem življenjskem obdobju. To je bil tudi moj prvi obisk terapevta, tako da raje ne govorim, kako strah me je bilo. Že po nekaj minutah sem ji lahko odprla srce in povedala vse, kar me teži. Nekajkrat sem prišla tudi na masažo telesa in obraza, kasneje pa sem se odločila, da želim še kaj več. Odločila sem se za udeležbo na njenem trimesečnem izobraževanju. In to je bilo to.
Toliko sprememb, do katerih so me pripeljale njene vodene aktivnosti, mislim da ne bi dosegla v parih letih. Poleg znanja, ki ga nesebično podaja naprej, bi se zanjo ponovno odločila ravno zaradi njenega pristnega, sproščenega pristopa. Moje zaupanje si je pridobila predvsem s tem, ker je bila taka kot je. Nadica, ki je zmožna priznati, da je delala napake, na katerih sem želela delati sama. S tem mi je dala občutek da nisem sama s tisoč in eno težavo in tisoč in enim napačnim, naučenim vzorcem.
Tako da … Nadica, hvala ker si. In kot sem ti rekla, ti so moj mali GURU :). Komaj čakam na tvoje nove delavnice!!”

Maja Maček

psihologinja

“Tina

Mami, kok je bla pa tole z Nadjo fajn izkusnja…

Hvala k si mi zrihtala Djotiš svetovanje pri njej. Tok stvari mi je razjasnla :-).

Tinina mama

“Ti si ji dala nov zagon. Hvaležna do neba!”

 

Tina

“Mami, kok je bla pa tole fajn izkušnja z Nadjo. Tok stvari mi je razjasnla z vpogledom v mojo astrološko karto. Hvala, da si mi jo zrihtala, to je bilo moje najlepše darilo za rojstni dan. 

Tinina mama:

“Ti si ji dala nov zagon. Hvaležna do neba!”

 

Irena Zorc

Ta teden sem trikrat poslušala djotiš in moram rečt, da vsakič nekaj novega SLIŠIM. Dejansko mi je največji izziv sprejet strahove. Danes sem imela razgovor in ti rečem, da tako silnih strahov in borbe s saturnom še nisem imela. Težko sem naredila ta korak a sem ga in sem hudičevo ponosna na to. Tvoje besede in mars sta me gnala naprej. Hvala ti iz srca.

 

Hana je iskala pomoč zaradi hudih problemov s svojim sinom. Takole je zapisala po Djotiš svetovanju

“Hvala vam. To kar ste naredili za mene, noben denar ne more poplačati. Hvala vam od srca. Čujemo se”.

 

Piši mi za dodatna vprašanja

Če si v dvomih ali je program zate ali pa če morda kljub ščegetanju v tvojem srcu ves čas iščeš izgovore, te vabim, da na kratko poklepetaš z mano. Poizkusili bova najti rešitev, ob kateri se boš počutila najbolj lahkotno, hkrati pa boš dosegla željene rezultate. Pogovor je moje darilo zate, opravili pa ga bova preko Skypa. Klikni na gumb spodaj in mi piši glede željenega termina.