SPOROČILO RUN  za MAJ 2023

Poglejte vse tri mošnjičke in izberite tistega, ki vam je prvi pritegnil pogled. 

VIJOLIČEN MOŠNJIČEK

Zastavite si jasen namen in se fokusirajte nanj. Potrebna bo vztrajnost in disciplina, bodite pa pozorni na pravi čas, sploh če boste nekaj začeli na novo. Z glavo skozi zid tu ne bo šlo, občasno boste naleteli na ovire in takrat počakajte. Boste v procesu karmičnega čiščenja iz naslova družine, ki vam bo prinesel mirno domovanje. Svetuje se vam tudi pospravljanje doma in vaše okolice ter izvajanje posta ter razstrupljanje.

Mesec maj vam na ljubezenskem področju prinaša dobre energije.

ZLAT MOŠNJIČEK

Mogoče se vam bo na začetku maja dozdevalo, da gre vse preveč počasi. Za vas je zdaj zelo pomembno, da veste kaj pravzaprav hočete. Dobro razmislite in se odločite. Cincanje ne bo prineslo rezultatov. Vaša odločnost pa jih zagotovo bo, važno je, da greste trdno odločeni za svojimi željami.

Ljubezen ni posedovanje, temveč stapljanje dveh ljubečih duš. Ljubezen je dajanje, sprejemanje in predajanje. Četudi vas je strah zaradi preteklih izkušenj, si dovolite stopiti iz oklepa preteklosti in si dajte priložnost, ki vam prihaja na pot. Saj poznate tisti pregovor, ki pravi: » Priložnost izgubljena, ne vrne se nobena«!

MODRO ZLAT MOŠNJIČEK

Bodite sonce, taki kot ste v resnici, ker znate odganjati sence in uživajte v smehu, s katerim osrečite tudi druge ljudi.  Pazite tudi na nespametne besede, priložnost boste imeli, da se odvadite neke stare navade, sploh obotavljanja. Lahko se boste zatekli v svoje stare čustvene obrambe, a imeli boste pravo priložnost, da jih presežete. Čakajo vas harmonični odnosi, potrudite se, da boste vnesli namesto skrbi in analiziranja, kaj bi lahko šlo narobe, raje veselje in pozitivno naravnanost. Nekdo upa na vas! Možno je, da ste s to osebo tudi v karmičnem odnosu. Verjetno boste s to osebo najprej sodelovali prijateljsko ali poslovno.