SPOROČILO RUN in ANGELOV za OKTOBER 2023

Poglejte vse tri mošnjičke in izberite tistega, ki vam je prvi pritegnil pogled.

VIJOLIČEN MOŠNJIČEK

Že nekaj časa si želite narediti premik v novo smer, energije oktobra vam bodo to možnost prinesle. Čas, ki prihaja, bo zato za vas lahko negotov, lahko neprijeten, a hkrati zelo pomemben. Dober rezultat bo sledil vašim pozitivnim pričakovanjem. Ko vas bo »popadel« strah, uporabite kakšno tehniko, ki vam bo pomagala, da se naravnate na pozitivne misli. Ta sprememba vam bo prinesla zadovoljstvo, ki ga iščete.

Angelsko vodstvo vam sporoča, da je najhujše za vami in da se sprostite. Varni ste. Imeli boste priložnost, odločitev pa je na vaši strani. Ne bodite sama sebi sovražnik.

ZLATO MODER MOŠNJIČEK

Na veliko stvari bo vplivala usoda, pot naše karme. V oktobru se vam lahko zgodi sprememba na katerem koli področju. Pomembno je, da opustite nadzor in zaupate v najvišje dobro. Lahko da vas bo strah, ali boste nesigurni, morda se vam bo dozdevalo, da skačete v neznano. Na preizkušnji bo vaša vera. Če boste dovolj zaupali, bo to za vas začetek nekaj popolnoma novega, nekaj, kar si želite že dolgo dolgo časa. V trenutkih dvoma, zaupajte vase.

ZLAT MOŠNJIČEK

Oktober bo zelo zanimiv mesec za vas. Zdravila se bodo vaša čustva na področju ljubezni, kar vam bo omogočilo, da se ljubezni bolj odprete. Če še niste spustili jeze in neodpuščanja iz vašega srca, bo zdaj to idealna priložnost, ki vam bo prinesla na pot novo sorodno dušo.

Postavljali si boste vprašanje glede svobode. Partnerstvo ali svoboda? Brez malce prilagajanja tokrat ne bo šlo. Saj veste, da boste morali v svojem življenju narediti prostor tudi za partnerja. Ko se boste 100 % odločili za to, bo vaša odločitev jasna in lažje vam bo. Probajte, ne bo vam žal.