O tem, kako se bosta dve osebi ujemali med seboj, govori v vedskem Djotišu KOMPATIBILNOST oziroma primerjalna analiza, ki se lahko uporablja za vse vrste odnosov, od zakonskih, poslovnih, odnosov starši-otroci in ostalih prijateljskih odnosov.

Primerjalna analiza zajema praktično tudi karmo nekega odnosa. Z nobeno osebo namreč nismo naključno, vedno se največ učimo in osebnostno rastemo v odnosih. Še posebej so naši največji učitelji otroci in naši partnerji.

​Ničkolikokrat pravi kakšna mamica, da ne razume svojega otroka, da ga ne obvlada, da ne ve po kom se je vzel….. ali pa tarna, da jo partner ne razume, da ni slišana……

Primerjalna analiza zajema astrološki karti dveh oseb, dveh natalnih kart, ki sta v kateremkoli odnosu, poslovnem ali prijateljskem. Takoj ko vstopimo v odnos, se začne neka dinamika. Če bi živeli v samoizolaciji, nikoli ne bi vedeli kdo smo, saj le v odnosih s primerjanjem to lahko ugotovimo.

Na področju Indije so nekdaj poroke sklepali starši, ki so se glede ujemanja mladoporočencev predhodno posvetovali pri vedskih modrecih. Vedski astrologi so zelo dobro obvladali Djotiš in so pripravili podrobno analizo kompatibilnosti oziroma ujemanja obeh partnerjev.

Danes so poroke posledica našega lastnega izbora, ki izhaja iz ljubezni in privlačnosti. Koliko pa sta osebi kompatibilni, ugotavljata zakonca najpogosteje šele kasneje, ko mine tista prva zaljubljenost?.

Če sta osebi v odnosu  avtentični, se zagotovo pojavijo različni pogledi in različna pričakovanja. Zaradi takih situacij se osebe lahko znajdejo v hudih stiskah, borbah, odtujenosti, včasih se celo zasovražita. V takih neharmoničnih situacijah nam bo pomagal dober vedski astrolog, ki bo izdelal Djotiš primerjalno analizo. Ta vam bo razkrila vaše primarne potrebe in kdo sploh ste, prav tako pa na drugi strani želje in potrebe osebe, s katero ste v odnosu. Večina nas misli, da vemo kdo smo, v resnici pa smo se oblikovali po normah staršev in družbe, tako da je naša lastna avtentičnost potlačena, zakrita.

Ko se jezimo na partnerja ali koga drugega, se v resnici jezimo nase, ker pričakujemo drugačen izid. Zato je bistvenega pomena, da znamo komunicirati brez obtoževanja.

Torej, ko res poznamo svoje in partnerjeve potrebe (marsikdo jih ne), se lahko začne graditi dolgotrajen in harmoničen odnos. 

Za več informacij glede Djotiš osebne in primerjalne analize, pokličite na 031 326 384 ali pišite na info.dsrecnazenska@gmail.com.