Se tudi ti nenehno vrtiš v istih konfliktih?

ZAKAJ SE VEDNO ZNOVA ZAPLETAMO V KONFLIKTE? 

Eni so tihi, drugi bolj glasni, oboji pa zelo bolijo :-(.

Zdi se ti, kot da jih ne bo nikoli konec, čeprav se nenehno trudiš in sploh ne veš več, kaj narediti, da se bodo odnosi bodisi s partnerjem, starši, otroci ali morda s šefom izboljšali.

Kakšna je torej REŠITEV, da se odnosi izboljšajo?

Najprej je treba razumeti, da smo vpeti v medsebojne odnose že pred rojstvom, praktično se že v maternici začne naš prvi odnos – to je odnos s svojo mamo. Veliko študij je že potrdilo, da je  9.mesečno »sobivanje« z mamo zelo pomembno. Otrok občuti materine občutke, kot na primer njeno žalost, skrbi, strahove, zelo pomembno je, da se otrok počuti povezan z mamo. 

Znanstveno je dokazano, da so tudi otrokova prva tri leta najpomembnejša. V tem obdobju ima na naše življenje največji vpliv naša mama in njeni občutki, ki jih doživlja tekom nosečnosti.

Zanimivo je, da imajo naše celice spomin in če je bila mama v času nosečnosti zaskrbljena, osamljena in nesrečna, potem nosimo tudi mi te zapise in največkrat se tega sploh ne zavedamo, ker so zapisani v naši podzavesti.

KONFLIKTI SO NAŠA EDINSTVENA PRILOŽNOST, DA ZACELIMO ČUSTVENE RANE IZ OTROŠTVA

Ko se znajdemo v življenjski situaciji, v kateri čutimo nemoč, razočaranje, dvom, strah, bolečino ali enostavno občutek, da tako ne more več naprej, je to naša največja priložnost, da vzamemo svoje življenje trdno v svoje roke in začnemo aktivno vlagati v spremembo. Verjetno pa že SAMA veš, da to ni tako zelo lahko. Ne gre le za odločitev, temveč je bistveno, da spremenimo tudi svoj program delovanja v življenju, da pogledamo v naša omejujoča prepričanja, ki so nas pripeljala na to mesto in nezaceljene čustvene rane, zaradi katerih naš um, volja in celotno telo deluje drugače, kot bi si želeli.

Če torej hočemo doseči korenito spremembo, moramo zavestno sprejeti odločitev za intenzivno osebno rast. Marsikdo si pomaga z branjem knjig in poslušanjem nasvetov različnih strokovnjakov, a v resnici skoraj po pravilu, če se na pot osebne rasti podamo brez prave podpore le stežka vztrajamo in hitro zapademo v stare vzorce. Naša podzavest nas na različne načine ščiti, da ne zapademo spet v podobne izkušnje, zato imamo največkrat velik odpor, da bi karkoli spremenili. A prav to je ključno, da se trdno odločimo, da 100% želimo spremembo. Najprej pa moramo razumeti, zakaj imamo take preizkušnje, kot jih imamo. Zato je mentorstvo izkušenega strokovnjaka za osebno rast  pri tem ključnega pomena. Drugi zelo pomemben dejavnik za uspešen osebni napredek pa je sodelovanje v skupini. Skupina je pravzaprav “life” simulator. 

TEČAJ je prava odločitev zate, če:

Z

si želiš izboljšati in vzpostaviti bolj prijazne, bolj ljubeče in bolj spoštljive odnose;

Z

razmišljaš, da je itak že prepozno in da se ne da nič spremeniti;

Z

si želiš biti končno enkrat avtentična in iskrena brez bojazni, da boš s svojim stališčem in mnenjem prizadela druge;

Z

bi se rada bolj povezala s svojimi otroci, starši in s partnerjem;

Z

imaš težaven odnos z otrokom, partnerjem, starši in drugimi;

Z

hočeš izstopiti iz vloge žrtve in se postaviti v svojo moč, s katero boš lahko dosegla več – več zaupanja vase, več ljubezni, večjo povezavo s sabo, več obilja, več zabave ...;

Z

si v večnem dvomu o svojih odločitvah in si želiš, da bi enkrat lahko zaupala sami sebi in se brez pretiranega stresa prepustila vodstvu svoje intuicije;

Z

želiš živeti življenje po svojih merilih, brez občutkov krivde in ne merilih drugih;

Z

želiš poiskati svojo moč v sebi, da lahko rečeš NE tudi v situacijah, kjer do sedaj tega nisi zmogla;

Z

ti je dovolj, da vedno na prvo mesto postavljaš druge, ob tem pa čutiš, da vse to ni OK in postajaš vedno bolj zamerljiva, žalostna, utrujena in brezvoljna;

Z

se počutiš ujeto in ne znaš stopiti naprej v situaciji, ki ti krade mir – bodisi je to tvoj zakon, kariera, tvoja samozavest, odnosi s prijatelji ali otroci ...

Z

ne zaslužiš dovolj, in ob vsakem evru premišljuješ kam ga boš vložila, ne moreš si privoščiti stvari, ki si jih želiš brez slabe vesti;

Ta program je zate, če si odločena, da v življenju končno narediš nekaj zase in za odnos najprej s samo seboj, zato, ker se zavedaš, da ko boš svojo pozornost namenila svoji notranjosti, se bo to izražalo navzven in bo imelo pozitiven učinek na vsa področja tvojega življenja – na tvoje delo, odnose, partnerstvo, zdravje …

Te priložnosti ne smeš izpustiti, če iščeš preverjena orodja in skupnost, ki te bo podpirala, da razviješ svojo notranjo moč, počistiš naloženo čustveno »navlako« iz predhodnih let, vklopiš svojo intuicijo, prižgeš svojo čutnost, seksibilnost in ljubezen do življenja. To, kakšno življenje živiš, je natančen pokazatelj tega, česar še nisi pozdravila, posebno se to kaže  v situacijah, ki se nenehno ponavljajo.

Dogaja se ti velika sprememba. Nič ne moreš proti njej.
Lahko pa ji aktivno stopiš nasproti in izkoristiš, kar ti ponuja.

To je tvoj trenutek, da si končno rečeš “ŽELIM HARMONIČNE ODNOSE!”

Ker vem, da je ta pot, če jo delaš sama, izjemno težka, saj te v stare okove vlečejo naučeni vzorci, nerazčiščene podzavestne blokade in fizične omejitve, ti predlagam, da se pridružiš 3 mesečnemu tečaju. 

 • spoznala boš svoje potrebe;
 • spoznala sebe, kje in ZAKAJ v sebi nosiš občutke žalosti, zamere, jeze, negativnosti;
 • znala se boš primerno zaščititi pred toksičnimi medsebojnimi odnosi in energetskimi vezmi, ki te omejujejo;
 • spoznala boš, kako lahko obstoječe odnose dvigneš na popolnoma drugačno raven. Ko boš v svojih odnosih ozaveščena, boš lažje prepoznala ali našla ljubezen, podporo in varnost, znala boš izražati svoje potrebe na ljubeč način;
 • ugotovila boš vzroke, zakaj se ti okoliščine v odnosih venomer ponavljajo in dobila orodja, da boš znala drugače odreagirati na stresne situacije;
 • prebudila boš senzualno žensko v sebi in postala magnet za moškega;
 • izboljšala in okrepila boš svoje spolno življenje;
 • naučila se boš uporabljati zakon privlačnosti sebi v prid in tako manifestirati svoje želje;
 • ponovno boš našla zaupanje vase in v ljudi in se povezala s podobno mislečimi;
 • bolj boš živela življenje po svojih merilih in ne tistega, kar se pričakuje od tebe …;

Tečaj MEDSEBOJNIH ODNOSOV ti bo pomagal, da iz obupa ali občutka nemoči v raznih življenjskih situacij, iz razočaranja in dvomov, preideš v drugačno vsakdanjost, v mirnejši in harmonični vsakdan, v tvojem domu ne bo prevladovalo kričanje, nejevolja, ignorancija in prepiri. Po korakih boš ustvarjala in izboljševala bodisi ljubezensko področje, odnose s starši, odnose z otroci in vsemi ostalimi otroci. Seveda lahko to dosežeš, če si pripravljena vložiti svoj čas, trud in nekaj financ, ker samo od sebe se ne bo rešilo prav nič. Nasprostno, problematični odnosi bodo postajali čedalje slabši. Četudi poiščeš drugega partnerja, se bo zgodba ponovila. ZAKAJ? Zato, ker moramo pozdraviti svoje čustvene travme iz otroštva, žal drugače ne gre.

S tabo bom izkušena mentorica Nadica Lukman, od začetka izobraževanja pa do konca, tako, da boš imela zanesljivo podporo. In ko se bo začela spreminjati tvoja notranjost, se bodo začeli avtomatično reševati tudi tvoji izzivi, lahko začneš dosegati tudi svoje največje cilje in vse se bo postavilo v pravi red brez pretiranega napora. Tako se ti lahko dogodi, da ti bo otrok rekel, da ima novo, veliko boljšo mamico, s partnerjem pa bosta povezana, kot še nikoli doslej.

 

Kako poteka TEČAJ?

Tečaj poteka v živo prek spleta (3 mesečni spletni program), 2 x mesečno, ob torkih zvečer. Program je intenziven, lahko boš odložila masko “pridne in ubogljive punčke”, ne bo ti treba biti perfektna, ker to v resnici že si. Imela boš resnično mojo podporo  in hkrati podporo skupine, nihče te ne bo kritiziral ali obsojal, spoznala boš podobno misleče ljudi, kar pomeni, da boš imela priložnost spoznati nove prijateljice. To se vedno zgodi na vsaki delavnici :-). 

Modul #1: VPLIVI IZ OTROŠTVA na našo sedanjost

 • naše otroštvo vpliva na našo prihodnost. Če smo kot otroci dobili dovolj občutka varnosti in povezanosti, potem težav ne bomo imeli. Pri večini ni bilo tako in zatorej bomo pričeli od začetka.

Za prijavo na program TEČAJ MEDSEBOJNIH ODNOSOV prosim izpolni spodnji obrazec in na koncu klikni “SUBMIT”. Za več informacij piši na info.dsrecnazenska@gmail.com.

Izpolni prosim prijavni obrazec:

* Za potrditev prijave je potrebno plačati akontacijo 100 EUR. Ob prvem mojem sporočilu ti bom poslala tako poslala tudi račun za poravnavo akontacije.

PREBERI KAKŠNE REZULTATE SO DOSEGLE STRANKE

“Tečaj je čudovita osnova, ki bi jo moral poznati vsak in česar nam žal starši niso znali dati, pa tudi mi svojim otrokom ne. Ob novem razumevanju svojih osnovnih potreb, se je moj odnos z možem zelo izboljšal. Prej sem bila že čisto obupana, ker nisem vedla, kako naj se sploh obnašam. Pa še krivila sem sebe. Priporočam vsem, ki so pripravljeni na delo na sebi”.

Jelka

“Nadico sem spoznala, ko sem bila v težkem življenjskem obdobju. To je bil tudi moj prvi obisk terapevta, tako da raje ne govorim, kako strah me je bilo. Že po nekaj minutah sem ji lahko odprla srce in povedala vse, kar me teži. Nekajkrat sem prišla tudi na masažo telesa in obraza, kasneje pa sem se odločila, da želim še kaj več. Odločila sem se za udeležbo na njenem trimesečnem izobraževanju. In to je bilo to.
Toliko sprememb, do katerih so me pripeljale njene vodene aktivnosti, mislim da ne bi dosegla v parih letih. Poleg znanja, ki ga nesebično podaja naprej, bi se zanjo ponovno odločila ravno zaradi njenega pristnega, sproščenega pristopa. Moje zaupanje si je pridobila predvsem s tem, ker je bila taka kot je. Nadja, ki je zmožna priznati, da je delala napake, na katerih sem želela delati sama. S tem mi je dala občutek da nisem sama s tisoč in eno težavo in tisoč in enim napačnim, naučenim vzorcem.
Tako da … Nadica, hvala ker si. In kot sem ti rekla, ti so moj mali GURU :). Komaj čakam na tvoje nove delavnice!!”
Maja Maček

psihologinja

“Od Nadice se učim odprtosti do življenja, veselja … Naučila me je, kako imeti rad življenje, kako se veseliti vsakega trenutka. Nadica ima namreč res ogromno življenjske energije, je kot sonce. Rada imam modre ljudi in ljudi, ki imajo življenjske izkušnje in Nadica jih poleg znanja, zagotovo ima. Poleg tega mi ves čas vliva voljo do življenja, pogum, verjame vame, me bodri, ko mi je težko, me spodbuja. Spoznali sva se, ko nisem več vedela, kdo sem, kaj sem. Prišli so tudi dnevi, ko mi je bilo čisto vseeno, ali bom vstala iz postelje ali ne. Bila sem že na meji z depresijo. Ko sem srečala Nadico, pa so se začele dogajati spremembe. Takrat se je začelo delo na sebi – branje, meditacije, verjeti v nekaj višjega … Na to spremembo sem izjemno ponosna – da sem si upala začeti. V tistem obdobju sem izgubila ljubezen do sebe in Nadica mi jo je pomagala spet najti. Je neverjetna zakladnica znanja in svoje delo opravlja na izjemno visoki ravni. Vsak človek je edinstven in tega se Nadja dobro zaveda in temu primeren je tudi njen način.

Manca Špik

pevka in javna oseba

“V času programa se je moji družini pripetila strašna družinska tragedija. In res si ne predstavljam, kako bi preživela brez te delavnice in brez meditacij, ki so me dobesedno držale iz roba prepada. Ko mi je bilo hudo, sem poslušala posnetke znova in znova, meditirala, kolikor sem bila sposobna in počasi pridobivala na svoji moči. Tudi zdaj si večkrat zavrtim posnetke in vedno slišim kaj novega. Res, čudovita delavnica, priporočam jo vsaki ženski, ki želi narediti kaj zase.” Moj mož pa je dobil novo ženo :-).

Si pa želim še nadaljevanja te delavnice. Prisrčna hvala Nadja.”

Andreja

“Na zastavljeno vprašanje, zakaj k Nadici, je odgovor zelo preprost. Ker ji lahko zaupam. Sem človek, ki okrog sebe ne kopiči ljudi, pa nisem asocialna, samo ne maram “navlake”. Da nekoga spustim blizu, ga moram začutiti.

Nadico sem začutila na prvi pogled. Všeč mi je njen smeh, preprostost in zavzetost. Ni narejena. Govori kar čuti. Lahko se ji prepustim v celoti. Ob njej ne čutim zidu, oklepa, med nama, le energijo, ki me vedno in znova napolni in mi daje moč, da grem naprej. Živi in udejanja svoje sanje.

Hvala za to, ker si v mojem življenju.”

Darja Skopec

profesorica

Ura je štiri zjutraj, jaz pa se že od dveh smejem. Pa ne na glas ampak v sebi. Srce imam polno ljubezni, sprejemanja, upanja, kreativnosti in tako prepotrebnega miru. Končno sem ne samo poslušala ampak slišala tvoje besede in sebe. Tisto mojo malo veselo punčko- sebe, ki sem jo držala za roko, ko sva skakljali in se igrali ristanc. Igra in kreativnost, držanje za roko pa čutim, da je podpora tako sebi kot drugim. In mislim, da mi je moj angel pomagal, kako bi lahko dosegla, da bi delala, kar me osrečuje, združila moji želji po kreativnosti in pomoč drugim. Ta del začnem tako, da moram pridno knjige v roke in raziskati. Sedaj vsaj vem s katerimi začeti 🙂
Končno je to tista meditacija, ki mi je pisana na kožo. Ne neke “ne misli na ničesar” ampak pot, ta čarobna pot, ki me usmerja ravno prav v mojo morsko oazo miru.
In Končno sem doumela in sprejela. Končno razumem in Sprejemam občutke žalosti -in je veliko lažje.
Vem, da so to mali, miceni kamenčki v mojem mozaiku a se mi v tem trenutku zdi, da sem šla 8 stopnic višje.
Hvala Nadja res iz srca in prosim te nadaljuj. Uči me, vodi me.
Irena Zorec

“Pred dvajsetimi leti sem si pri smučanju hudo poškodovala desno koleno. Po zapletih je rehabilitacija trajala skoraj dve leti, vendar so ostale posledice poškodbe za vse življenje. Zaradi napačne lege sklepa se je kmalu po poškodbi pojavila artroza in bolečine. Ker sem zelo aktivna, sem se potrudila, da sem posledice omejila, vendar se občasnim bolečinam nisem mogla izogniti.
Ko mi je pred skoraj 2 leti začelo nagajati še »zdravo« koleno, sem prišla po pomoč k Nadici. Od kar hodim k njej na terapije, se je stanje bistveno izboljšalo. Pa ne le to! Nadja vse svoje kliente obravnava celostno, ne le kot kos mesa (včasih rečem, da tako z nami ravnajo zdravniki). Zato lahko ugodne učinke njenih terapij opišem nekako tako: po terapiji sem naslednji dan prijetno utrujena, odlično spim, vedno pa imam občutek, da je moje telo v ravnovesju. Nadici včasih rečem, da je prava »mala čarovnica«, saj zazna tudi probleme, o katerih ji ničesar ne povemo.
Skratka, terapije pri Nadici resnično delujejo, zato ji popolnoma zaupam.”
Manja Kristanc

univ. dipl. pedagog - andragog, prevajalka, NLP coach

“Imela sem precejšnje zdravstvene težave, ugotovili so mi raka na materničnem vratu in po operaciji je minilo še kar nekaj čas, predno so bili testi res v redu. Zaradi naporne službe in zdravstvenih težav sem bila vseskozi utrujena, brezvoljna in vsaka naloga mi je začela postajati odveč. Po pogovoru z osebnim zdravnikom, mi je diagnosticiral depresijo in mi predpisal zdravila. Po teh zdravilih se je najprej izboljšalo, saj so mi pomagala, da mi je nekaj energije ostalo in nisem vso porabila samo zato, da sem premagovala vsakdan. Po daljšam jemanju sem začutila, da to ni to kar potrebujem, saj sem začutila otopelost v vsem čutenju. Ko sem prenehala z jemanjem zdravil, je bilo stanje popolnoma enako ali pa še slabše, saj je bila otopelost vse hujša. Odločila sem se, da ne bom celo življenje odvisna od zdravil in da si moram drugače pomagati.

Takrat sem spoznala Nadjo in sem jo začela redno obiskovati. Najprej samo na terapijah za izboljšanje fizičnega počutja, da se je telo počasi začelo sproščati po dolgoletni »zategnjenosti«.

Lahko rečem, da je moje zdravstveno stanje sedaj veliko boljše, glavobolov skoraj ni več, ravno tako bolečin v hrbtenici in želodcu… Ob teh obiskih sva začeli tudi s pogovori na čustvenem področju, tako sem se začela udeleževati tudi njenih seminarjev. Po vsem tem sem ugotovila, da je bilo moje počutje posledica izgorelosti in to da sem zdravila zamenjala z njenimi seminarji, je bila edina prava pot, saj so celostno »zdravilo« in ne samo tableta za prekrivanje simptomov počutja.

Prej sem na vprašanja okolice gledala kot na kritiko, sedaj pa sem začela drugače komunicirati tako v službi, kot tudi z možem in se veliko bolj razumeva. Na mnenja drugih sem začela gledati na povsem drugačen način. Sedaj sem veliko bolj spontano vesela, prej je bilo veselje “narejeno- kontrolirano”. Naučila sem se veseliti vsakega drobnega napredka in lepih trenutkov.

Lahko rečem, da ta denar, ki sem ga vložila v svetovanja pri Nadici in izobraževalni tečaj, je najbolje vložen denar, ki sem ga vložila zase!!

Marjetka K.H.