Društvo srečna ženska.si

Izberi tisto, kar najbolj potrebuješ.

Vse je brezplačno. Edino za kar te prosim so tvoji naslovni podatki. Na ta način ti darila lahko dostavim v tvoj e-nabiralnik, če boš želela pa ti bom naknadno k inspiraciji in akciji pomagala z občasnimi novičkami.
TEDENSKI JEDILNIK ZA URAVNOTEŽANJE HORMONOV
Ogromno žensk ima težave z ohranjanjem idealne teže predvsem zaradi hormonskega neravnotežja. Kako pomembno vlogo ima pri tem pravilno prehranjevanje, lahko opazimo že po enem tednu. Iz tega razloga sem tudi kot darilo zate oblikovala ta tedenski jedilnik. S seznamom jedi za vsak dan v tednu in recepti za jedi, ki potrebujejo pripravo, sem ti želela izbor hrane čim bolj poenostaviti. Vse kar potrebuješ je, da že naslednji ponedeljek odpreš jedilnik in se držiš predlaganih jedi.

Izguba teže pa ni edini in glavni razlog za to pobudo. Z jedilnikom ti želim predvsem pokazati, kakšna sprememba v razpoloženju je mogoča že po enem tednu. Če se boš mojih predlogov držala, ti lahko z velikim prepričanjem obljubim, da se boš počutila veliko bolje, manj boš napihnjena in utrujena, mimogrede pa boš izgubila tudi kilogramček ali dva.

Jedi so povsem preproste za pripravo, da bo še lažje, pa sem tudi za vsak dan strnila, kaj potrebuješ v svojem hladilniku oziroma kuhinjski omari. Naj ti seznam služi kot »shoping« listek, s katerim boš dnevne nakupe opravila z veliko manj truda in brez kakršnega koli stresa.

PRIROČIK ZA PREMAGOVANJE OSAMLJENOSTI
Znanstvene študije dokazujejo, da se v sodobnem svetu odstotek ljudi, ki se čuti osamljene, drastično povečuje. Če tako tudi ti čutiš prazen občutek in gorečo željo, po ljubeči toplini, vedi, da nisi sama. Lahko pa ti tudi pomagam.

Vabim te, da narediš prvi korak tako, da si odgovoriš na 8 ključnih vprašanj, ki ti bodo dala odgovore, s katerimi se ti nikoli več ne bo treba čutiti osamljeno. Vprašanja so skupaj z mojimi spoznanji in izkušnjami zbrani v e-priročniku, ki ti ga poklanjam povsem brezplačno. Skozi njega boš spoznala:

  • kaj zares potrebuješ, da se ne bi več počutila osamljeno,
  • katera omejujoča prepričanja te oviraju pri tem, da bi se počutila ljubljeno,
  • katere so tvoje glavne vrednote, ki bi morale biti zadovoljene, da bi se počutila ljubljeno
  • kakšne lastnosti pričakuješ od partnerja in kaj mu moraš sporočiti, da bo razumel tvoje potrebe,
  • če partnerja še nimaš, na katerih mestih obstaja največja verjetnost, da srečaš svojo idealno srčno dušo,
  • kako lahko iz rdeče niti odgovorov stkeš akcijsko pot, ki te bo kmalu pripeljala do obilja ljubezni.
VODIČ ZA MENO-DAME “ADIJO OBLIVANJE!”
Ko ženske z obema nogama stopimo v zrela leta, se naše telo začne spreminjati. Čeprav večina ne prizna rada, pa hormonske spremembe sprožijo določene spremembe, ki niso samo prijetne. Pogost simptom, ki ga doživi kar 75% vseh žensk, ki vstopajo v menopavzo so, navali vročine, t.i. oblivanja, ki za mnoge zaradi obsežnega potenja predstavljajo pravo nočno moro.

Na srečo v pomoč obstajajo povsem naravne metode, med njimi tudi več tisoč leta stara dognanja kitajske tradicionalne medicine, ki nas do olajšanja privedejo že z enostavnim stimuliranjem akupresurnih točk.

Dve specifični akupresurni točki sta namenjeni prav zmanjševanju oblivanja. Njihovo lokacijo in predvsem navodila za učinkovito “uporabo” najdeš v e-vodiču S pritiskom na gumb zaustavi oblivanja.

Metoda, ki jo opisujem v vodiču je povsem preprosta, z njo pa ti želim pokazati, kako sem številnim klientkam in tudi sebi pomagala močno omejiti nadležna oblivanja. Ker verjamem, da je pred tabo najlepše obdobje v tvojem življenju, mi prosim dovoli, da ti e-vodič poklonim povsem brezplačno.