Leto 2023 se hitro poslavlja in čakajo nas novi izzivi. Vsi si želimo, da bi bili v letu 2024 zdravi, srečni in izpolnjeni. 

Postavitev zvezd pa je za vsakega posameznika malce drugačna. Tako je lahko določeno obdobje zelo ugodno za npr. menjavo službe, začetek neke nove dejavnosti, selitev, spremembo določenih prepričanj, ureditev odnosov z bližnjimi in še bi lahko naštevala.
Lahko pase zgodi, da hočemo na silo nekaj uspeti, pa ne gre. Zato je zelo dobro plavati s tokom, kot pravimo mi astrologi.
V veliko pomoč ti bodo lahko smernice, ki jih dobiš v čarobnem pismu za leto 2024, ki ga sestavim na osnovi osebne astrološke Djotiš karte in arhetipov. Za mušter je spodaj eno takole pisemce, ki je bil že poslan gospe Megi, ki ga je prejela za darilo. Bila je nadvse vesela tega darila.
Takole pravijo zvezde:
“Draga Megi,
Zvezde so mi prišepnile kaj so ti  namenile v letu 2024.
V tem letu se te bodo spomnili ljudje iz preteklosti, ki bodo tvoja ogledala. Videla boš vzorce iz preteklosti, ki si jih že presegla in ki jih še nisi presegla. Planet Saturn, ki je velik učitelj, ti bo dal moč, da izpustiš svoje strahove, predvsem strahove povezane z samozavestjo (nisem dovolj…….).
V letu ki prihaja, zajemi z veliko žlico svoje sanje, sledi jim, pri tem ti bo pomagal karmični vozel. Ne ustraši se svojih želja, niso prevelike, čudne in nemogoče, četudi bo kdo od tvojih soljudi drugačnega mnenja. Presezi to in nagrada bo sledila.
Vse navade, ki te omejujejo, boš lahko izkoristila za globlje sprejemanje in sočutje do lastnega jaza in opuščanje omejujočih egovih potreb.
Vleklo te bo v duhovna izobraževanja in potovanja, malce pa le naredi selekcijo pri duhovnih učiteljih, ki mogoče niso to, kar se predstavljajo.
To bo leto srca in čustvenega prebujanja. Presegla boš lahko tudi pretirano razdajanje.
Ugodno leto bo tudi za urejanje odnosov z materjo, ogromno pa lahko narediš sama tako, da spremeniš poglede na situacijo povezano z mamo.
Ugodno za ukvarjanje s hobiji, nove stvari, tudi poslovno nove zadeve. Sledi svojim zamislim in intuiciji.
Skratka, draga Megi, to bo lahko eno tvojih prelomnic, če boš le izpustila tiste dele sebe, ki ti ne služijo več.
Če želiš čarobno pismo tudi ti, piši na mail.
Cena je do 11.12. 2023 ugodnejša, to je 27€, po tem datumu pa je cena 36€.