Verjetno se vsi strinjamo, da je življenje kot dolgo potovanje – potujemo od ene točke do druge in vmes skušamo pluti čim bolj mirno in v pravi smeri. Pa vendar, če smo pošteni, smo na tej poti skoraj brez vseh informacij, oziroma imamo že napisane zgodbe, našo karmo, vsebine v kovčku, ki ga prinesemo na svet. Te vsebine nam ni dano vedeti, a s pomočjo Jyotisha lahko odkrijemo bistvo našega namena na tej zemljici. Mnogokrat se nam zgodi, da se počutimo izgubljene, nesigurne, ne vemo, kakšno pot izbrati, nehote delamo veliko ovinkov, se vmes preveč utrudimo ali naletimo na številne težave in ovire, ki jih ne razumemo, zato dostikrat prevzamemo vlogo žrtve. Zgodi se celo, da izgubimo željo, da bi še šli do našega cilja ali pa napredujemo le počasi in z veliko truda. Če bi poznali naravne zakonitosti, danosti, talente in ovire, bi nam bilo dosti lažje in bi se vlogi žrtve lahko nemudoma odpovedali. Tako preprosto je to! Vsak od nas pa je individualen, edinstven, ker na vsakega posameznika delujejo planeti, ki izražajo osnovne značajske poteze. Še posebno pomemben je planet, ki vlada našemu horoskopu. Šele takrat lahko razumemo, zakaj reagiramo na določene situacije tako, kot reagiramo. Vedno ponavljajoče slabo zdravje, nesreča v partnerskih odnosih, neprijetne izkušnje s službo, problemi z otroki, težka finančna situacija, nezmožnost zanositve … vse to nosi globlji pomen, ki ga sami težko prepoznamo, s pomočjo vedske astrologije JYOTISH pa v dogajanje v našem življenju dobimo veliko večje razumevanje in spodbudne odgovore, kako lahko svoj “urok” presežemo. 

 KAKO KONKRETNO LAHKO POMAGA JYOTIŠ SVETOVANJE? 

 •  izveš, kdo pravzaprav si,
 • kdaj je najbolj primeren čas za določene korake ali spremembe,
 • kakšne so tvoje življenjske naloge,
 • zakaj imaš probleme, izzive,
 • kdaj in na kakšen način se ti aktivira posamezno življenjsko področje (finance, služba, partnerstvo…..)
 • pomaga ti razumeti zakonitosti življenja in tako lahko na življenjske izzive pogledaš še iz drugega zornega kota,
 • pomaga ti izboljšati medsebojne odnose (z otroci, partnerjem, v službi, s starši……),
 • pomaga ti razumeti zakaj imaš zdravstvene težave,
 • izveš, kakšen je tvoj karmični kovček.. Izbiraš lahko med več variantami JYotish svetovanja:

  Izbiraš lahko med več variantami JYotish svetovanja:  

Astrološka osebna napoved (e-zapis) za leto 2021 vsebuje:

 • glavno znamenje osebe in vladar tega znamenja (to, kar v resnici oseba je);

 • katera življenjska področja se bodo aktivirana v naslednjem letu;

 • na katere izzive se je potrebno malce bolj pripraviti oziroma kako se izogniti morebitnim težavam;

 • razlaga osebnega simbola rasti, ki te bo podpiral v naslednjem letu;

 • CENA za e-zapis je 48 €. Prejmeš ga na svoj mail. PRIJAVIŠ SE NA info.dsrecnazenska@gmail.com

 Osebna astrološka analiza vsebuje:

pogled v psihološki profil  oriše tvoje karakterne prednosti in slabosti, saj dostikrat sploh ne vemo kdo smo, ker smo naučeni, kaj naj bi bili. Ah, naše srce pa nam govori čisto nekaj drugega! Pridi in odkrij kdo v resnici si :-). Doživiš prav veliko olajšanje, ko uvidiš, da ni s tabo prav nič narobe. To je prvi korak k boljšim spremembam v življenju :-);

 •  kateri so tvoji darovi in izzivi, ki si jih kot duhovno bitje sami izberemo (tvoje poslanstvo, karma, sanje…..);
 • imaš težave v medsebojnih odnosih? Zakaj? Odgovor dobiš pri analizi Jyotish karte, pa ne samo to, dobiš tudi konkretne nasvete za izboljšanje odnosov s sodelavci, starši, partnerjem, otroci…;
 • imaš finančne težave in ti nikakor ne uspe priti na zeleno vejo? Ko izveš zakaj se ti to dogaja, ne bo nobenega problema več s tvojimi financami ;
 • pomaga ti razsvetliti in odkriti vzroke tvojih problemov,  pomaga ti najti pot, po kateri lahko razrešiš določene neprijetne situacije.     CENA:     – 90 minutno svetovanje  90€,    – 60 minutno posvetovanje 60

 Namkaran – vpliv imena, priimka, naslova firme na tvoje življenje

Imaš tudi ti kdaj občutek, da se ne počutiš ravno dobro, ko slišiš svoj vzdevek, priimek ali celo ime? Veš, tisti občutek, da ti ni pisano čisto na kožo…………. sčasoma se sicer navadiš, ampak občutek, ki te navdaja, je največkrat tisti pravi. V vedski tradiciji velja, da vesolje sestavljajo zvoki, imenovani mantre. Vse v naravi ima svojo vibracijo in tista , ki jo lahko slišimo, je prav ZVOK. Slišimo glasbo, ki nas pomirja ali vznemirja, hrup, glasove……. to je najbolj naravno vsakomur od nas, ki imamo zdrav sluh. Manj poznano nam je, da je naše ime s katerim nas kličejo, prav tako sestavljeno iz zvoka.

 Tako nam ime lahko na primer aktivira področje težav, ovir, ali pa področje srčnih želja, sreče, kariere in tako lahko imamo manj težav na določenem področju. Osebno ime je pravzaprav zelo pomembno, saj ga slišimo večkrat dnevno!

Tudi gospa Mari je že dolgo časa razmišljala o svojem vzdevku, ki se ji nekako ni zdel tisti pravi, zato se je odločila za analizo svojega imena. Takole je povedala: »Ko sem se prvič srečala z NAMKARANOM in dala analizirati svoje ime, sem bila najprej čisto šokirana, ker je analiza točno in v nulo pokazala, da moje ime Mari aktivira hišo problemov, ovir in težav, privlačim tudi ljudi s problemi (to lahko 100%potrdim!), moje rojstno ime Marija pa aktivira področje kariere«. Po tej analizi mi res ni bilo težko izbrati kako naj se v bodoče predstavljam. 

 Za analizo imena se izdela osnovna NATALNA KARTA (rojstni podatki z uro in krajem rojstva). Natalna karta je razdeljena na 12 različnih življenjskih področij, kot so osebnost, karakter in značajske lastnosti, finance, dom, družina, partnerstvo, služba, ljubezen, otroci, so pa tudi področja, kjer so nakazani problemi, ovire, bolezni, področja, kjer bomo morali vložiti več truda, se morali morda preobraziti. Teh področij nekako ne maramo, vendar se prav iz teh področij veliko naučimo. Tudi vedski modreci so staršem novorojenčkov svetovali najbolj primerno ime, da se je lahko njihova KARMA najboljše izrazila in izboljšala. Seveda so zelo dobro poznali naravne in karmične zakonitosti.

CENA:  – izračun do  5 imen  33€,   – od 6  do 10 imen pa 45€,   zapis dobite po e-pošti na mail: info.dsrecnazenska@gmail.com 

Kompatibilnost-primerjalna analiza se uporablja za vse vrste odnosov, od poslovnih, družinskih do ljubezenskih. Zelo koristna je za ugotavljanje karme in namena poti v nekem odnosu. Tako lažje razumemo, zakaj nas privlačijo ljudje z določenimi lastnostmi. Dejstvo je, da si vedno izberemo “pravega” partnerja z namenom, da osebno zrastemo. Kaj pa je naša lekcija v določenem odnosu in kako ga lahko izboljšamo, izvemo s primerjalno analizo odnosa kompatibilnosti. CENA: 90 minutna analiza 90 €, svetovanje poteka preko Skypa ali v živo.

 Mnenja zadovoljnih strank

 I.Z.

 Ta teden sem trikrat poslušala djotiš in moram reči, da vsakič nekaj novega slišim. Dejansko mi je največji izziv sprejet strahove. Danes sem imela razgovor in ti rečem, da tako silnih strahov in borbe s saturnom še nisem imela. Težko sem naredila ta korak a sem ga in sem hudičevo ponosna na to. Tvoje besede in mars sta me gnala naprej, počutim se zmagovalno in hvaležno za super izziv in izkušnjo. Hvala ti.

 E.J.

 Takrat sem bila res v nekakšni »črni luknji«, pa ste me mi resnično pomagali, da sem spet prilezla ven… Potem sem se »prijela v roke » in začela delat na sebi in sedaj gledam tudi z malo drugimi očmi.

 N.N.

 Še sanjalo se mi ni, koliko konkretnih nasvetov bom dobila na svetovanju Djotiša pri Nadici. Mislila sem, da bo to nek horoskop, pa sem dobila mnogo več. Zdaj razumem sebe in vem, da z mano ni čisto nič narobe in tud vem, kako naprej. Neskončno hvaležna, zagotovo bom še prišla na svetovanje.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PRISTOPNA IZJAVA – Klikni tukaj in si naloži obrazec za pristopno izjavo. Obrazec izpolni, nato pa ga poslikaj in ga pošlji na e-naslov info.dsrecnazenska@gmail.com. Lahko ga pošlješ tudi v fizični obliki a DRUŠTVO SREČNA ŽENSKA.SI, Gerbičeva ulica 12 A, 1000 Ljubljana.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Djotiš

by | Sep 14, 2017