Verjetno si tudi ti kdaj razmišljala o sreči, zamahnila z roko in si rekla, da pač nisi rojena pod srečno zvezdo, tako kot marsikdo med nami. Tako meni ogromno žensk, celo prepričane so, da imajo na grbi  hudo karmo in da se je ne bodo nikoli rešile. Vsaj v tem življenju ne.

In verjetno se tudi ti draga ženska sprašuješ, zakaj živiš tako, zakaj vendarle nisi bolj srečna?  Seveda se rodimo v določeni državi, določenim staršem, z določenim fizičnim izgledom … tega res ne moremo spremeniti. Zagotovo pa lahko spremenimo svoje občutke in ti so zelo pomembni v življenju.

Si razmišljala o tem, da pa je SREČA vendarle tvoja odločitev?

Če globoko v sebi veš, da je temu tako in si želiš, da bi bila to tudi tvoja odločitev, potem beri dalje.

Odločitev za spremembo v življenju gotovo ne more priti skozi noč. Desetletja si gradila nasprotna prepričanja, se spraševala zakaj in hodila na vse mogoče duhovne delavnice, a tiste spremembe, po katerih tako zelo hrepeniš, ni in ni bilo. Spremembe in transformacije zahtevajo svoj čas in pravi, konkretni pristop, predvsem pa prava orodja za razrešitev mučnih situacij, sicer se zelo kmalu vrnemo na stara pota in sreča ponovno postane le naše tiho hrepenenje. Ne pomaga večno analiziranje, vizualizacija in bežanje v “kvazi” duhovnost, vse dokler ne pozdraviš čustvenih travm. Mnogo novodobnih tehnik, kjer ti ni potrebno ničesar narediti in ti naredi terapevt, ti pa samo plačaš, deluje kratkoročno in ne prinese tistih korenitih sprememb, ki si jih v resnici želiš.

Sedaj pa je na vrsti še zadnje vprašanje – kako trdno si odločena, da narediš korenite spremembe v življenju?

Če čutiš vznemirjenje in slišiš, kako ti srce glasno prigovarja k odločitvi, potem je pred tabo odlična priložnost. V društvu imamo popolnoma individualni pristop in hkrati odlično ter zanesljivo mentorsko podporo. Namen mentorstva je ta, da te naučimo zakonitosti po katerih življenje deluje in ki bodo lahko služila kot pomoč pri nadaljnjih odločitvah, naučili pa te bomo tudi načinov, s katerimi boš gospodar svojega življenja. Tako boš odločitve za svoje življenje sprejemala sama in to tiste, s katerimi boš vibracijsko usklajena. Pozabila boš na to, da sebe postaviš vedno na zadnje mesto, kajti znala se boš postaviti na prvo mesto. Mentorstvo vključuje zdravljenje fizičnega in energijskega telesa, ozaveščanje in odstranjevanje energijskih blokad, negativnih prepričanj in zdravljenje čustvenih ran.  Vključuje tudi konkretne napotke in orodja za ohranjanje tako fizičnega zdravja kot zdravja uma in srca. Prav zato je mentorski program namenjen intenzivni preobrazbi.

Kako poteka?

Mentorski program vodi izkušena terapevka, djotiš astrologinja in osebna mentorica Nadica Lukman, ki te vodi v tvojo notranjost in čustvene travme ter ti pomaga ozavestiti čustvene rane, ki so lahko nastale že davno v tvojem otroštvu. Skupaj najdeta vzrok za težave, ki te pestijo. Nauči te zelo uspešne metode zdravljenja čustvenih travm in bolečin, ki jih potem uporabljaš tekom svojega življenja kadarkoli pridejo izzivi. 

Za morebitna dodatna vprašanja in ostale informacije piši na e-mail društva: info.dsrecnazenska@gmail.com.

PS

naša celotna stran naslavlja ženske, dobrodošli ste tudi moški, saj brez vas bi bil svet prazen in obratno.

 

Kaj so rekle stranke o meni:

»Imela sem precejšnje zdravstvene težave, ugotovili so mi raka na materničnem vratu in po operaciji je minilo še kar nekaj čas, predno so bili testi res v redu. Zaradi naporne službe in zdravstvenih težav sem bila vseskozi utrujena, brezvoljna in vsaka naloga mi je začela postajati odveč. Po pogovoru z osebnim zdravnikom, mi je diagnosticiral depresijo in mi predpisal zdravila. Po teh zdravilih se je najprej izboljšalo, saj so mi pomagala, da mi je nekaj energije ostalo in nisem vso porabila samo zato, da sem premagovala vsakdan. Po daljšam jemanju sem začutila, da to ni to kar potrebujem, saj sem začutila otopelost v vsem čutenju. Ko sem prenehala z jemanjem zdravil, je bilo stanje popolnoma enako ali pa še slabše, saj je bila otopelost vse hujša. Odločila sem se, da ne bom celo življenje odvisna od zdravil in da si moram drugače pomagati.

Takrat sem spoznala Nadjo in sem jo začela redno obiskovati. Najprej samo na terapijah za izboljšanje fizičnega počutja, da se je telo počasi začelo sproščati po dolgoletni »zategnjenosti«.

Lahko rečem, da je moje zdravstveno stanje sedaj veliko boljše, glavobolov skoraj ni več, ravno tako bolečin v hrbtenici in želodcu… Ob teh obiskih sva začeli tudi s pogovori na čustvenem področju, tako sem se začela udeleževati tudi njenih seminarjev. Po vsem tem sem ugotovila, da je bilo moje počutje posledica izgorelosti in to da sem zdravila zamenjala z njenimi seminarji, je bila edina prava pot, saj so celostno »zdravilo« in ne samo tableta za prekrivanje simptomov počutja.«

 Ja, depresijo je mogoče premagati tudi na veliko bolj telesu in duši prijazen način, kot ga ponujajo tablete.

Mojca, 58 let

 

Od Nadice se učim odprtosti do življenja, veselja … Naučila me je, kako imeti rad življenje, kako se veseliti vsakega trenutka. Nadica ima namreč res ogromno življenjske energije, je kot sonce. Rada imam modre ljudi in ljudi, ki imajo življenjske izkušnje in Nadica jih zagotovo ima. Poleg tega mi ves čas vliva voljo do življenja, pogum, verjame vame, me bodri, ko mi je težko, me spodbuja. Spoznali sva se, ko nisem več vedela, kdo sem, kaj sem. Prišli so tudi dnevi, ko mi je bilo čisto vseeno, ali bom vstala iz postelje ali ne. Bila sem že na meji z depresijo. Ko sem srečala Nadico, pa so se začele dogajati spremembe. Takrat se je začelo delo na sebi – branje, meditacije, verjeti v nekaj višjega … Na to spremembo sem izjemno ponosna – da sem si upala začeti. V tistem obdobju sem izgubila ljubezen do sebe in Nadica mi jo je pomagala spet najti. Je neverjetna zakladnica znanja in svoje delo opravlja na izjemno visoki ravni. Vsak človek je edinstven in tega se Nadica dobro zaveda in temu primeren je tudi njen način.“

Manca Špik