Vsak človek, vsi dogodki v tvojem življenju so tu, ker si jih sam pritegnil.

Kaj boš napravil z njimi, pa je tvoja stvar.

Richard Bach

Ker se vesolje nenehno širi, je tudi naše popotovanje po tej ljubi zemljici nekakšno potovanje, ki se začne s spočetjem. Že zarodek zaznava občutke svoje matere in raziskuje njeno okolico. Preprosto rečeno,  že v maternici smo povezani s svojo mamo in njenim čustvovanjem, doživljanjem okoliščin, njenimi prepričanji in strahovi. Teh občutkov se navzamemo in jih nosimo s seboj s celo življenje, ne da bi se tega sploh zavedali.

Iz gosenice nastane metulj (metamorfna tehnika)

Med življenjskim potovanjem smo v celoti odgovorni za to, kdo smo, kam gremo in kaj bomo postali. To je popolnoma naša izbira. In s smrtjo se ta naš krog na zemlji zaključi in pripravljeni smo na nov krog.

Z metamorfno metodo lahko čustvovanja, ki smo jih doživljali še v maternici, odpravimo, ni potrebno, da sploh vemo, kaj vse se je dogajalo z našo mamo, ko smo bili še v trebuhu. Metamorfna metoda je čisto preprosta tehnika, ki se jo lahko nauči vsaka oseba ali mamica, ki bi rada svojega otroka očistila neželenih čustev, ki so se dogajala v času nosečnosti. Metamorfna metoda se dela na stopalih in glavi kjer so kanali kot posredniki do naših naravnih sil, ki nas zdravijo in polnijo z energijo. Z metodo pridemo v stik z univerzalnimi zakoni, ki so osnovno vodilo življenja in tako se bližamo temu, kar bi radi postali v tem življenju.

Ta tehnika nas osvobodi vplivov iz preteklosti, zato se ustvari čisto druga motiviranost in  naravnanost, kar nam omogoča napredek v življenju. Deluje na strukture, ki so nastale v določenem časovnem obdobju in prostoru. Metamorfna tehnika nam omogoči, da se dotaknemo obdobja pred spočetjem, čas samega spočetja,  razvoja in rasti v materi, ter samo rojstvo. Tako lahko časovne strukture preobrazimo in spremenimo vzorce, ki zavirajo življenjsko energijo. Z metamorfno tehniko tako dosežemo hitrejšo osebno rast, kar nam lahko popolnoma spremeni življenje.

Pri metamorfni tehniki ne občutimo bolečin, ni kontraindikacij in je primerna za vsakogar.

Metamorfna tehnika je posebej priporočljiva:

  • pri najstnikih, nemirnih, hiperaktivnih ali plašnih otrocih,
  • pri vseh otrocih s posebnimi potrebami,
  • pri starejših osebah
  • nosečnicah,
  • družinskih članih, ki si jo lahko delajo sami med seboj po opravljenem tečaju

Pozitivni učinki:

  • lažje učenje
  • pozitivnejša naravnanost
  • več samozavesti in kreativnosti
  • sledenje svoji poti

 

 

METAMORFNA TEHNIKA je edinstvena tehnika, ki se jo lahko nauči vsak sam in je popolnoma neškodljiva, zdravi tudi našo notranjost, čustva in z njimi povezane blokade:
METAMORFNA TEHNIKA

Nosečnost in povezanost otroka z mamo in njenimi čustvi je že dolgo časa poznana. Vse, kar doživljala oziroma kar je doživljala mama v času nosečnosti, se je dotaknilo tudi nas in naših čustev. Največkrat tega niti ne vemo, imamo pa zato lahko različne težave. Če smo naprimer nezaželen otrok, imamo celo življenje lahko občutek pomanjkanja ljubezni in podpore. Če se je mama v času nosečnosti morala boriti za golo preživetje, ostaja občutek borbe za obstoj največkrat tudi v nas. Povezanost noseče ženske z otrokom je namreč izjemna in z metamorfno tehniko se čustva lahko pozdravijo.

 

 

ENERGIJSKA PODPORA

Pri tej terapiji poteka intenzivno čiščenje čaker preko vzstopnih točk na stopalu. Pri tem se sprošča stres in vzpostavi ponovno energijski pretok po telesu, kar je pogoj za vitalnost in zdra