Imate kdaj občutek, da je zaradi vaših let zdaj prepozno za skrita hrepenenja, ljubezen, lep izgled in da vas čaka samo še staranje?

Nisem verjela, ko so mi znanci, ki so že srečali Abrahama pravili, da se takrat vse spremeni. Jaz pa sem se samo smejala. Smejala sem se  samo do mojega napolnjenega 50. leta.  Ko sem napolnila 50 let, me je doletelo prav to. O panika!

Vstop v menopavzo (in tudi korak v zrela leta) za večino žensk pomeni zelo stresno obdobje, saj se nam ob telesnih spremembah zdi, da povsem zgubljamo mladost, vitalnost, zdravje, težko se kontroliramo.

Med tem, ko se pogovarjamo s svojimi sodelavci, nas nenadoma oblije vročina, zardimo v obraz, stres pa se izrazi v nekontrolirani, včasih celo precej neolikani komunikaciji z našo okolico.

Ne vidimo več smisla v vsakodnevnih gospodinjskih opravilih, ki nam vzamejo ogromno časa in dostikrat so ta dela čisto necenjena.

Nismo več pripravljene biti samo gospodinje in skrbeti vedno samo za druge, ne moremo več preslišati našega notranjega glasu, ki pravi, da si ne želimo tako končati našega življenja, da hočemo še nekaj več, hočemo še nekaj doživeti.

Mene je začel skrbeti občutek, da je zaradi mojih let prepozno za vsa moja skrita hrepenenja, za moje sanje, za ljubezen. In to me je začelo boleti, vsak dan bolj. Če mi je kakšna prijateljica omenila, da zgledam utrujena, sem imela pokvarjen najmanj en dan. Res hudo!

Čeprav se večina žensk zaveda, da menopavza obstaja, pa je večina tudi nepripravljena na stranske učinke, ki jih prinaša. Večkrat dnevne hitre spremembe v telesnem občutenju in našem razpoloženju postanejo močno izčrpavajoče tako za nas, kot tudi za okolico. Soočamo se z raztresenostjo, pa z izgubo spomina in koncentracije, naš spanec postaja nemiren in krajši, kot bi si želele, za piko na i, pa se nam kopičijo kilogrami če le pogledamo košček maščobe ali rezinico sladkega.

Pri damah, ki so imele že prej težave z menstrualnim ciklusom, so simptomi še hujši. Pa si vedela, da ni vse le odraz staranja?

Hudo hormonalno neravnovesje in posledično nevzdržni stranski učinki izhajajo pravzaprav iz tvoje biti – tvoje psihologije, podzavesti in energijske vibracije. Če na svojih plečih nosiš veliko nerazčiščenih čustvenih bremen ali pa te preganja tihi glas, ki ti obtožujoče opominja, kaj vse še nisi uresničila in tako potihoma zapravljaš svoje življenjsko poslanstvo, se vse to sedaj odraža kot tvoja prava MENO-DRAMA.

Verjamem, da je pred tabo vrhunec tvojega življenja

Tudi sama dobro poznam tegobe vstopa v menopavzo, saj ni dolgo nazaj, kar sem se z njimi srečevala tudi sama. Kot bownova in tuina terapevtka sem dnevno opravljala tudi masaže mladim športnikom in prav nič prijetno mi ni bilo, ko sem ob gnetenju mišic začutila vroče oblivanje, rdečico na obrazu in pot, ki se je nabral na mojem čelu.

Občutki nelagodja so bili včasih tako močni, da se mi je zdelo, da bi bilo najbolje, če kar skočim čez okno. Spomnim se dneva, ko se je pokvarila klimatska naprava in sem od obupa preklicala vse napovedane termine.

Z veliko težavo sem se soočila tudi s spremembami v zadrževanju urina. Še danes mi ni jasno, kako je možno, da te prime kar iznenada, a je občutek tako nujen, da moraš še v isti sekundi obiskati stranišče, če ne imaš občutek, da ti bo počil mehur.

Ali pa občutki osamljenosti ... Boleč občutek v prsih, ki so ga mnogokrat spremljale tudi polne oči solza, se je prikradel povsem nepričakovano. Pred mojimi očmi se je vrtela številka mojih let, moje srce pa je utripalo z aritmijo, ker ga je hromilo žgoče hrepenenje po ljubezni, razumevanju in pripadnosti.

Od večine drugih meno-dam imam veliko srečo, da se tudi profesionalno že vrsto let ukvarjam z različnimi tehnikami osebne rasti, dela z energijami in znanji kitajske medicine. Skozi desetletje izvajanja terapij sem pomagala ozdraviti številnim meno-damam, pa tudi mlajšim dekletom in gospodičem, ter sem tako lahko preizkušala najboljše metode tudi na sebi. 

Spremenila sem prehrano, v dnevno rutino uvedla prilagojeno telesno vadbo, skoraj v celoti sem omejila strupe iz okolja, pomagala sem si s kitajsko medicino in akupresurno masažo. Hitro sem začutila prve spremembe – oblivanja so se omejila, lažje sem se koncentrirala, bolje sem spala … še vedno pa je ostalo kar nekaj simptomov, ki so me spravljali ob živce in me omejevali. Vse dokler nisem spoznala, da je ključ pravzaprav v meni.

V svoji podzavesti sem nakopičila cel kup boleče šare, starih zgodb in zastale energije, ker pa vsega tega nisem “pucala” sproti,  je na dan udarilo ob vstopu v menopavzo. Takrat, ko dobimo še zadnjo prložnost, da spremenimo svoje življenje. Podobno aha-spoznanje sem doživela že pred leti, ko sem zaradi “tlačenja” čustev najprej skoraj usodno zbolela sama. Ker me to še ni spametovalo, pa je za levkemijo zbolel še moj takrat mladoletni sin.

V tistem obdobju sem naredila največje premike v svojem življenju in sem zelo intenzivno pometala pod svojim čustvenim podstrešjem. Sin je ozdravel, njegova rehabilitacija pa je prinesla nove čustvene blokade, ki so prišle na dan, ko sem začela svojo meno-dramo. Verjamem, da univerzum ves čas skrbi za naš napredek in tako sem tudi ta zunanji znak vzela zelo resno, pridobila sem si mentorico in se počasi osvobodila svoje zastale energije in čustev, ki so me držale v okovju. Danes sem srečna, kot še nikoli prej, opravljam delo, ki ga ljubim, obkrožena sem z ljudmi, ki jih občudujem, sijem v svojem zdravju, vsak, ki me sreča, pa mi iskreno reče, da zgledam vsaj 20 let mlajša.

Sama sem preizkusila, da je vstop v menopavzo odločilna prelomnica, ki nas lahko povede do vrhunca življenja. Ker vidim, kakšna je moč tega posebnega življenjskega obdobja, s svojimi spoznanji, preverjenimi tehnikami in energijskimi terapijami pomagam tudi drugim meno-damam, da v svojem zlatem obdobju življenja tudi zares zaživijo kot prave in svobodne meno-kraljice.

Lastnosti, ki odlikujejo meno-kraljico:

Z

Počuti se odlično v svoji koži in prekipeva od sijoče vitalnosti, ki privlači poglede.

Z

Njeno telo deluje v ravnotežju, ne čuti bolečin in zaupa, da ji bo zdravje odlično služilo še vrsto let.

Z

Brez težav osredotočeno sledi svojim ciljem in se ponaša z odličnim spominom.

Z

Počuti se ljubljena in varna, uživa v ljubezni svoje družine in prijateljev, a zna biti tudi sama in se prepuščati trenutku ter uživati v lepih trenutkih.

Z

Ničesar ne obžaluje in je osvobojena vseh zamer, jeze in žalosti iz svoje preteklosti.

Z

Živi svoje življenjsko poslanstvo. Osvobojena strahov in omejujočih prepričanj samozavestno uresničuje svoja največja hrepenenja.

Predstavljaj si, kako bi bilo, če bi krona meno-kraljice krasila tvojo glavo ...

DOBRA NOVICA: ni potrebno veliko. Skozi štirimesečni program, ki ga vodim v okviru DRUŠTVA SREČNA ŽENSKA.SI “Zrasti iz meno-d(r)ame v
meno-kraljico”,
ti bom z energijsko podporo, praktičnimi navodili za zdravo življenje in intenzivno mentorsko podporo omogočila, da se boš povsem suvereno počutila kot prava meno-kraljica. Program prinaša odlične rezultate tudi ženskam v zrelih letih, ki so morda simptome meno-pavze že predelale. Dejstvo je namreč, da se hormoni po določenem času uravnotežijo, a naše hrepenenje, če ni uresničeno, še vedno skeli in nas spodbuja v pozitivno spremembo. In prav to zagotavlja program Meno-kraljica.

Dogaja se ti velika sprememba. Nič ne moreš proti njej.
Lahko pa ji aktivno stopiš nasproti in izkoristiš, kar ti ponuja.

To je tvoj trenutek, tvoja iztočnica, da si končno rečeš “PRIŠEL JE ČAS ZAME!”

Ker vem, da je ta pot, če jo delaš sama, izjemno težka, saj te v stare okove vlečejo naučeni vzorci, nerazčiščene podzavestne blokade in fizične omejitve, sem pripravila mentorski program, ki ti bo pomagal:

 • Okrepiti svoje zdravje in razčistiti čustvene blokade, ki so glavni krivci za tvoje slabo počutje, fizične bolečine in druge zdravstvene težave
 • Omiliti stres in njegove negativne posledice
 • Osvojiti tehnike, s katerimi boš dosegla trden spanec in se boš zbujala spočita
 • Doseči in brez težav ohraniti idealno telesno težo, ob tem pa uživati v okusni in predvsem zdravi prehrani
 • Osredotočiti svoje misli in podeseteriti kapacitete svojega spomina
 • Prebuditi tvojo ženstvenost in obuditi strastno spolno življenje
 • Slediti in predvsem uresničevati tiha hrepenenja, ki si jih toliko časa dajala na čakalno listo
 • Razbremeniti se jeze, žalosti in zamer in svobodno zadihati v nežnem bivanju hvaležnosti in ljubezni
 • Prepustiti se svoji edinstvenosti in s svobodnim duhom kreirati, kar ti poželi srce

Menopavza je naravna preobrazba v življenju ženske, zato naj bi življenje po biološki prelomnici (naši zadnji menstruaciji) zastavile čisto na novo. Skozi mentorski program Zrasti iz meno-d(r)ame v meno kraljico te bom vodila, da boš postala mogočna, seksi, plodovita in s starostjo neobremenjena kraljica, kakršna naj bi bila. Počutila se boš dobro v svojem telesu in znova boš odkrila seksualnost, morda pričela novo, idealno partnersko razmerje, spremenila način življenja ali se lotila svojega sanjskega projekta. Pomagala ti bom opustiti staro paradigmo, se znebiti razširjenih zmot o ženskah in našem telesu, zato da se boš dobro počutila in boš še leta in leta videti čudovita.

Starati se začnemo s trenutkom, ko se rodimo, a v naši kulturi velja nenapisano pravilo, da se začneš starati pri 50 letih. To paradigmo bi morali spremeniti že vrsto let nazaj, saj je povsem zastarela. Indijska astrologija djotiš pravi, da je naša življenjska doba v resnici dolga 120 let, prej pa se začnemo starati le zaradi našega načina življenja (stres, nezdrava prehrana, premalo veselja v življenju). Če tako pogledamo, smo torej pri 50 in 60 letih v resnici šele na polovici življenjske poti.

V zrelih letih si pridobimo zares dragoceno priložnost, da povečamo svojo vrednost in usposobljenost. Nevrološke povezave v hipotalamusu in v vseh delih možganov se povečujejo in v telo vtkejo modrost našega preteklega življenja. Ni nam več potrebno, da živimo v strahu, da bi razočarali druge ljudi ali da smo nepopolne. Sedaj vemo več. Ni potrebno, da nas še naprej nepomembne življenjske drame spravljajo iz tira. Sedaj imamo dovolj izkušenj, da vemo zaradi česa se ni vredno sekirati. Postavimo si lahko nove prioritete v življenju, ne želimo več bežati pred časom in si lahko celo ustvarimo nov odnos do časa.

Ker smo se starih vzorcev učili 50 ali celo več let, je nemogoče, da se sprememba zgodi čez noč. Zato, da bi šlo hitreje in predvsem bolj temeljito, pa obstajajo številne metode in energetska podpora terapevtov, prav to pa ponuja tudi mentorski program Zrasti iz meno-d(r)ame v meno kraljico. V samo štirih mesecih boš skozi premišljene procese doživela popolno transformacijo tako telesa, kot tudi uma in duha. Potrebnega bo nekaj tvojega vložka, predvsem v smislu pridobivanja novih, zdravih navad, deležna boš tudi preverjene metode energijskega čiščenja in razreševanja podzavestnih blokad. Štirimesečni program obsega štiri module, ki bodo povzemali:

Modul #1: OKREPI SVOJE TELO, POSTAVI TEMELJ SVOJEMU ZDRAVJU

Največja težava s katero se soočimo ženske v zrelih letih, pa tudi mlajše je, da smo utrujene. Marsikatera reče, da je “sesuta”. Če želimo stopiti v spremembo, je tako nujno, da najprej okrepimo svoje telo, se napolnimo z energijo in se trdno postavimo na svoje noge. Poleg utrujenosti nas največkrat pesti še nespečnost, apatija, upad libida, koža postane tanka in suha, upadati prične tudi strast. Te težave lahko zelo omilimo ali pozdravimo na naraven način in tako podaljšamo svoj mladosten izgled, predvsem pa ohranimo ali ponovno prižgemo svojo ženstvenost. V prvem modulu bova delali točno to.

Naučila se boš uravnotežiti svoje energetske centre in hormone, tehnike in praktične vaje,  s katerimi boš lahko vsak dan dovajala nov val življenjske energije, osredotočenosti in fizične moči. Tvoje telo bo dobilo vse potrebno za super in vitalno delovanje. Dobila  boš zdrave recepte tvoj jedilnik pa bo deloval kot energetska bomba.

Modul #2: POČISTI SVOJE ČUSTVENE IN DRUGE PODZAVESTNE RANE

V naši podzavesti in celo zavestnem spominu je vrsta odprtih ran, ki nas še vedno obremenjujejo in nam ne dovolijo, da polno zadihamo v svojem potencialu. Nekatere od teh ran so celo tako trdovratne, da se iz njih oblikujejo različne čustvene in zdravstvene težave, ki se najprej pokažejo v milejši obliki, kot so depresija, osamljenost, povišan holesterol, bolečinami v sklepih in hrbtenici, artritisu, nabiranju trebušne maščobe, sladkorne bolezni, bolezni srca, dolgoročno pa nezdravljena čustva pripeljejo do hujših bolezni,  tudi do raka.

V zrelih letih se prepričujemo, da smo prav vse bolečine že počistile, da ne čutimo več zamere in jeze ter da smo se soočile z našo preteklostjo tako, kot je bila in da ne moremo ničesar več spremeniti. V praksi pa vidim, da je to pri večini le iluzija in  zavestna odločitev. Zato se bomo v tem modulu med drugim učile tudi metode čutenja in zdravljenja čustev, ki sem se jo učila pri mojih cenjenih učiteljih in iz prakse vem, da delujejo! In prav zato je nujno, da se naučiš na ljubeč, nežen in varen način, ter z dobro podporo pozdraviti svoja negativna prepričanja in čustva. Le na ta način bo izginila marsikatera tvoja težava, tvoje življenje pa bo dobilo nov smisel in zagon.

Modul #3: UGOTOVI, KAJ SI ŽELIŠ, KAKŠNO JE TVOJE ŽIVLJENJSKO POSLANSTVO

Kako slišati, kar nam govori srce, ni bilo nikoli v našem učnem načrtu in prav zato večina ne ve, kakšna iskrica tli in peče v naših hrepenenjih. Če želimo spremeniti kakovost svojega življenja, pa moramo najprej vedeti, kaj sploh hočemo.

V tretjem modulu se bomo posvetile svoji samorefleksiji. Počasi se bomo pomikale skozi glavna področja našega življenja in si nalile čistega vina. Pogledale bomo ob katerih besedah se počutimo lahkotno in ob katerih se v nas sproži tihi krč, ki nakazuje, da nam nekaj manjka. Najprej boš z določeno tehniko pogledala vase, v svoje srce in ugotovila, kako se počutiš in kako bi se rada počutila. Pregledala boš, s kakšno energijo deluješ večina časa, je tvoja ženska energija dovolj izražena? Se morda kot ženska samosabotiraš? Znaš izražati svoje potrebe ali se večinoma preveč prilagajaš in postavljaš na zadnje mesto? Definirale bomo svoj idealen dan, oblikovale bomo idealno predstavo naših odnosov, raziskovale bomo naša življenjska poslanstva … Pridobile bomo celostni akcijski načrt, ki nam bo omogočil, da bomo v prihodnosti vedno usklajene s svojimi hrepenenji in bo naša osredotočenost ves čas usmerjena v pravo smer.

Modul #4: POSTANI PRAVA MENO-KRALJICA

Okrepljene, očiščene in z jasnim načrtom kaj si želiš, bomo v zadnjem modulu začele manifestirati svoje srčne želje. V tem modulu bo beseda tekla tudi o medsebojnih odnosih, ki nas spremljajo od rojstva pa vse do smrti. Ko boš vedela, kaj te osrečuje in si upala to tudi na glas povedati, boš lahko  manifestirala čudovite odnose ali pa izboljšala obstoječe. Prakticirali bova kontroliranje svojih misli, počistila boš stara in preživeta prepričanja o mitu staranja, predvsem pa ne boš imela več občutka, da je za vse prepozno, spoznala boš, da je to pravzaprav tvoj novi čudoviti začetek – postala boš prava kraljica svojega življenja.

Nič več se ne boš vrtela v začaranem krogu in boš končno uresničila tudi tiste načrte, pri katerih si doslej vedno znova in znova pogorela. Čutila boš trden pogum, vedela boš, da zmoreš karkoli si zaželiš, osvobojena boš laži, ki si jih že leta trosiš sama sebi, spremenila pa se boš tudi v nežno in senzibilno damo, ki bo gradila harmonične odnose in bo vedno v miru s svojimi odločitvami.

Kdo pa sem jaz, Nadica Lukman, in zakaj tako suvereno trdim, da sem tvoja aktivatorka transformacije?

Naj se za začetek predstavim kot prava meno-kraljica: sem Nadica Lukman in sem kljub svojim zrelim letom videti kot mladenka. Odlično se počutim v svoji koži, prvič v življenju sem sama sebi dovolj, sem fit, srečna in brez zdravstvenih težav. Najbolj izpopolnjeno se počutim, ker vsak dan uresničujem svoje življenjsko poslanstvo in hkrati osrečujem tudi druge ljudi.

Čutiš koliko samozavesti in vitalne energije se skriva v zgornjih besedah? In točno taka sem tudi v resnici jaz, Nadica iz Ljubljane. Do te točke sem morala preživeti številne boleče in trde življenjske preizkušnje, vložila sem ogromno svoje energije, časa in denarja v svojo osebno in duhovno rast, povsem suvereno pa lahko rečem, da se je vsaka moja investicija še kako izplačala in svojih odločitev ne bi danes zamenjala za nič na svetu, zato svoje znanje zdaj z veseljem delim v društvu Srečna ženska.si

Kaj pa sem po profesiji? Več kot 20 let sem bila terapevtka komplementarna zdravljenja. Pred nekaj leti sem dokončala študij vedske astrologije in začela preučevati človeško psiho, ki mi je dal številne odgovore glede zdravstvenih in čustvenih težav in tako lahko vedno ponudim kažipot in orodja, ki vam omogočijo, da svoje pridobljeno ravnotežje ohranite tudi na dolgi rok in visoko kakovost življenja vzdržujete praktično do konca svojega življenja.

Želim si, da bi bil program zares izčrpen in predvsem transformativen za prav vsako damo v skupini. Kljub temu, da se bom potrudila več kot maksimalno, smo zato, ker želimo, da je program dosegljiv vsaki dami, ki si to želi, ceno v društvu SŽ znižali na skoraj polovico od cen primerljivih ponudb na trgu.

Za prijavo na program IZ MENO DRAME V MENO KRALJICO prosim izpolni spodnji obrazec in na koncu klikni “SUBMIT”. Kmalu po prijavi se ti bom oglasila preko e-pošte ali telefonskega klica.

Izpolni prosim prijavni obrazec:

* Za potrditev prijave je potrebno plačati akontacijo 100 EUR. Ob prvem mojem sporočilu boš prejela tudi račun za poravnavo akontacije.

Dodatne možnosti in ugodnosti:

 • Možnost plačila na 4 obroke (4 x 120 €) ,
 • V primeru, da za program navdušiš tudi prijateljico, ti priznamo kar 30 % popust – tvoja cena v tem primeru je 336  €

Preberi, kakšne rezultate so že dosegle moje zadovoljne stranke:

“Program Meno Kraljica je izjemen, in ga priporočam vsem, ki so pripravljeni na delo na sebi. Vsako predavanje namreč prinese novo temo na kateri bi bilo dobro delati. Predavanja so polna napotkov in idej s katerimi si lahko pomagamo, na koncu vsakega predavanja, pa je še meditacija na to temo, ki je res nekaj posebnega in izjemno uporabnega. Nadja, nam je bila ves čas programa stalno na voljo za pomoč in vprašanja, ter nam dajala vzpodbudo.”

Jelena

“Nadico sem spoznala, ko sem bila v težkem življenjskem obdobju. To je bil tudi moj prvi obisk terapevta, tako da raje ne govorim, kako strah me je bilo. Že po nekaj minutah sem ji lahko odprla srce in povedala vse, kar me teži. Nekajkrat sem prišla tudi na masažo telesa in obraza, kasneje pa sem se odločila, da želim še kaj več. Odločila sem se za udeležbo na njenem trimesečnem izobraževanju. In to je bilo to.
Toliko sprememb, do katerih so me pripeljale njene vodene aktivnosti, mislim da ne bi dosegla v parih letih. Poleg znanja, ki ga nesebično podaja naprej, bi se zanjo ponovno odločila ravno zaradi njenega pristnega, sproščenega pristopa. Moje zaupanje si je pridobila predvsem s tem, ker je bila taka kot je. Nadja, ki je zmožna priznati, da je delala napake, na katerih sem želela delati sama. S tem mi je dala občutek da nisem sama s tisoč in eno težavo in tisoč in enim napačnim, naučenim vzorcem.
Tako da … Nadica, hvala ker si. In kot sem ti rekla, ti so moj mali GURU :). Komaj čakam na tvoje nove delavnice!!”

Maja Maček

psihologinja

“Od Nadice se učim odprtosti do življenja, veselja … Naučila me je, kako imeti rad življenje, kako se veseliti vsakega trenutka. Nadica ima namreč res ogromno življenjske energije, je kot sonce. Rada imam modre ljudi in ljudi, ki imajo življenjske izkušnje in Nadica jih zagotovo ima. Poleg tega mi ves čas vliva voljo do življenja, pogum, verjame vame, me bodri, ko mi je težko, me spodbuja. Spoznali sva se, ko nisem več vedela, kdo sem, kaj sem. Prišli so tudi dnevi, ko mi je bilo čisto vseeno, ali bom vstala iz postelje ali ne. Bila sem že na meji z depresijo. Ko sem srečala Nadico, pa so se začele dogajati spremembe. Takrat se je začelo delo na sebi – branje, meditacije, verjeti v nekaj višjega … Na to spremembo sem izjemno ponosna – da sem si upala začeti. V tistem obdobju sem izgubila ljubezen do sebe in Nadica mi jo je pomagala spet najti. Je neverjetna zakladnica znanja in svoje delo opravlja na izjemno visoki ravni. Vsak človek je edinstven in tega se Nadja dobro zaveda in temu primeren je tudi njen način.

Manca Špik

pevka in javna oseba

Manja Kristanc

univ. dipl. pedagog - andragog, prevajalka, NLP coach

“V času programa Meno Kraljice se je moji družini pripetila strašna družinska tragedija. In res si ne predstavljam, kako bi preživela brez te delavnice in brez meditacij, ki so me dobesedno držale iz roba prepada. Ko mi je bilo hudo, sem poslušala posnetke znova in znova, meditirala, kolikor sem bila sposobna in počasi pridobivala na svoji moči. Tudi zdaj si večkrat zavrtim posnetke in vedno slišim kaj novega. Res, čudovita delavnica, priporočam jo vsaki ženski, ki želi narediti kaj zase.”

Si pa želim še nadaljevanja te delavnice. Prisrčna hvala Nadja.”

Andreja

“Na zastavljeno vprašanje, zakaj k Nadici, je odgovor zelo preprost. Ker ji lahko zaupam. Sem človek, ki okrog sebe ne kopiči ljudi, pa nisem asocialna, samo ne maram “navlake”. Da nekoga spustim blizu, ga moram začutiti.

Nadico sem začutila na prvi pogled. Všeč mi je njen smeh, preprostost in zavzetost. Ni narejena. Govori kar čuti. Lahko se ji prepustim v celoti. Ob njej ne čutim zidu, oklepa, med nama, le energijo, ki me vedno in znova napolni in mi daje moč, da grem naprej. Živi in udejanja svoje sanje.

Hvala za to, ker si v mojem življenju.”

Darja Skopec

profesorica

Piši mi za dodatna vprašanja

Če si v dvomih ali je program zate ali pa če morda kljub ščegetanju v tvojem srcu ves čas iščeš izgovore, te vabim, da na kratko poklepetaš z mano. Poizkusili bova najti rešitev, ob kateri se boš počutila najbolj lahkotno, hkrati pa boš dosegla željene rezultate. Pogovor je moje darilo zate, opravili pa ga bova preko Skypa. Klikni na gumb spodaj in mi piši glede željenega termina.