Tesla metamorfoza zdravja je energijska metoda SAMOZDRAVLJENJA in čiščenja duha. Temelji na uporabi Teslovih zdravilnih frekvenc, katerih cilj je, da privedejo frekvenco svetlobe človeškega telesa do popolnega ravnovesja.

»Tistega dne, ko bo znanost začela proučevati nefizične pojave, bo napredovala v enem desetletju bolj kakor v vseh stoletjih svojega obstoja« je nekoč dejal Nikola Tesla.

Gre za povsem nove zdravilne frekvence, s katerimi se v zelo kratkem času dosegajo neverjetni rezultati, ozdravitve od mnogih, za ortodoksno medicino neozdravljivih bolezni, kot so rak, aids, sindrom kronične utrujenosti, luskavica, tumor, hude bolezni srca, artritis, poškodbe hrbtenice…, celo ozdravitve prirojenih telesnih okvar. Še pomembnejša od teh ozdravitev pa je lahko evolucija zavesti, ki jo spodbujajo Teslovi valovi oz. t.i. skalarna energija, ki predstavlja povsem novo frekvenco energije, ki presega vse omejitve, slabosti in pomanjkljivosti do zdaj znanih energijskih metod zdravljenja.

Tesla metamorfoza pripomore k človekovi preobrazbi na vseh ravneh, tako na fizični, psihični, mentalni kot na duhovni. Gre za metodo, ki vas ne le ozdravi fizičnih simptomov, temveč vas skozi kompleksen proces povezovanja z vesoljem, ponovno uskladi z univerzalno frekvenco in omogoči vaš osebni razvoj na vseh področjih.

Ustanoviteljica Tesla metamorfoze je Anja Petrović, svetovno priznana zdravilka, ki že dve desetletji živi in dela v svojem Centru zdravja v Avstraliji.
Preden je leta 2009 dobila kanalizirano sporočilo, »Tesla zdravljenje« in »Rekonstrukcija«, se je vrsto let ukvarjala z Usui Do Reikijem in osem let tesno sodelovala z dr. Ericom Pearlom, mu asistirala na njegovih seminarjih in izvajala Reconnection oz. zdravljenje s ponovno povezavo. Le-to se na prvi pogled bistveno ne razlikuje od zdravljenja s Tesla metamorfozo, toda bistvena razlika je v energijski frekvenci.

Posebnost metode je-in to so dognali tudi znanstveniki, da se pri Tesla metamorfozi vklopimo v energijo Teslovih valov, ki so povsem različni od Hertzevih in drugih energijskih valov, ki se uporabljajo pri drugih alternativnih metodah zdravljenja. Z oddaljenostjo postanejo močnejši, so purpurne (vijolične) barve, uporabljamo pa jih neposredno iz aktivnega etra (ali vesoljnega polja), ne da bi uporabljali stroje, torej natančno tako, kot je opisal že Nikola Tesla.

Že on je odkril, da imamo na voljo različne oblike iste energije in si prizadeval pojasniti, kako se z njimi povežemo, ne da bi pri tem posegali v zakone narave.

Tesla metamorfoza zdravja® se kanalizira preko srčne inteligence. Zdravilne frekvence, ki potekajo med terapijo zdravljenja, sodelujejo še dolgo potem, ko je terapija že končana, tako dolgo, dokler je potrebno. 

 

Metamorfoza se lahko izvaja na daljavo, saj razdalje ne izničijo njene učinkovitosti. Več o Teslovi metamorfozi si lahko prebereš tukaj https://www.teslametamorphosis.com/

Kaj so uporabniki Teslove metamorfoze povedali o izkušnjah s to metodo?  

Leonida, 60 let:

Na terapijo je prišla čisto izčrpana in utrujena, še istega dne pa mi je zvečer poslala tole sporočilo:

»Zdaj pa resno, a veste, da čutim res čisto eno drugo energijo v sebi kot prej. Kot nekakšno prejšnjo svojo, ampak še več. Neko nadenergijo. Prvič po dolgem času sedim zdajle in ne ležim. Res je bila sijajna vaša poteza«.

 

Manca P. 

Neverjetno, partnerju sem z lahkoto in brez slabe vesti odločno postavila mejo. Prej pa sem se preveč prilagajala in to se je začelo že poznati na mojem zdravju, ker me že precej časa muči občutek tesnobe v prsih. Super, zdaj lahko končno zadiham in izrazim svoje mnenje.

Tina M. 

A je to mogoče? Čist sem naspedirana, polna energije, vau, ful deluje. Pridem po še….

 

 

Piši mi za dodatna vprašanja

Če si v dvomih, ali je Tesla metamorfoza zdravja prava rešitev zate, te vabim, da na kratko poklepetaš z mano. Poizkusili bova najti rešitev, ob kateri se boš počutila najbolj lahkotno, hkrati pa boš dosegla željene rezultate. Pogovor je moje darilo zate, opravili pa ga bova preko Skypa. Klikni na gumb spodaj in mi piši glede željenega termina.