TOP DARILO ZA TVOJE STARŠE

Prazniki so hitro približujejo in morda že premišljuješ, kaj bi podarila staršem, tašči, tastu morda babici. Verjamem, da je starejšim težko kupiti kaj koristnega. Oni si namreč v večini zares želijo le zdravja … Vse drugo načeloma že imajo, na žalost pa jim prav zdravja ne moremo kupiti …

Ko sem malce razmišljala o tem, mi je na pamet prišla zares dobra rešitev. V asortimanu mojih ponudb je tudi terapija, ki sicer zdravja ne pričara, ga pa zagotovo pomaga izboljšati. Ogromno mojih strank je skozi terapijo občutno omililo bolezenske simptome, nekateri pa so celo dosegli stanje, ko so po dolgih letih rednega jemanja tablet te lahko le pospravili v predal.
Terapija, ki jo omenjam, se imenuje Jabow in je edinstvena terapija, ki sem jo sestavila iz mojega dolgoletnega preučevanja kitajske medicine in energijskega zdravljenja. Osnova zanjo je Bownova terapija, energijsko zdravljenje in celostni pregled energijskih točk organov. Ob terapiji svetujem tudi glede priporočenih sprememb v življenjskemu slogu, predvsem pri prehrani. Če ugotovim, da je kateri izmed organov še posebno kritičen, pa po želji pripravim tudi individualni plan nadaljevalne terapije.

Jabow terapija je tako lahko zares odlično darilo za tvoje starše, morda tudi partnerja ali kako prijateljico, ki ima zdravstvene težave. Verjamem, da bodo predvsem starejše osebe take pozornosti nadvse vesele. Kaj je namreč bolj dragocenega kot to, da končno sprostijo bolečine v hrbtenici, vratu, ramenih, morda kolenih, kolkih, pa išijasu …? Verjetno si podobne rešitve sami nikoli ne bi poklonili, pa ne zato, ker vanjo ne bi verjeli, pač pa zato, ker sebe skoraj po pravilu postavljajo na zadnje mesto. Skrbijo za vse okoli sebe, tako pa nimajo niti časa poiskati kakšne alternativne metode za svoje težave in zato le pridno iz dneva v dan jedo protibolečinske tablete. Pa čeprav vsi dobro vemo, kakšne stanske učinke imajo tablete.

Tako te vabim, da tokrat tvoje drage spodbudiš, da se vsaj za dobro urico postavijo na prvo mesto in poskrbijo za svoje zdravje. Podari jim darilni bon za Jabow terapijo, ki daje zares fantastične rezultate. Poleg tega je neboleča in popolnoma nenevarna. Ima pa še eno prednost – terapija se dela čez obleko, zato se pri njej ni potrebno slačiti. Starejše namreč rado zebe ali pa jim je nerodno pokazati golo kožo. Pri Jabow terapiji se bodo le ulegli na mojo masažno mizo, se popolnoma sprostili in prejemali zdravilno energijo.

Zato, da te še malce spodbudim k odločitvi, sem redno ceno Jabow terapije v decembru iz 65 EUR spustila na 35 EUR. Tako je cena za darilo za nekoga, ki ga imaš zares rada še vedno zelo dostopno, učinek ki bo tako darilo prineslo, pa je zagotovo neprecenljiv.
Za naročilo Jabow terapije kot darila mi piši na nadjaluk@gmail.com in mi sporoči ime obdarjenca ali obdarjenke. Na dom ti bom poslala čudovit darilni bon, na katerem so zapisani vse potrebni podatki, če želiš, pa lahko dodam še tvoje posebno posvetilo.
⛄Čaroben in zdrav december ti želim