Čestitke, naredila si odločen korak iz občutka osamljenosti!

Klikni tukaj ali na fotko na levi in si s klikom na desni gumb ter izborom “shrani kot” shrani E-PRIROČNIK “8 KORAKOV, S KATERIMI SE TI NIKOLI VEČ NE BO TREBA ČUTITI OSAMLJENO” na svoj računalnik.

Priročnik preberi, nato pa skušaj čim bolj iskreno odgovoriti na 8 zastavljenih vprašanj. Vzemi si čas in pusti, da na dan pride prava resnica. Odgovore dopolnjuj toliko časa, dokler nimaš povsem jasne in oprijemljive slike, kaj misliš z določeno besedo.

Ker gre za močno samorefleksijo, se lahko zgodi, da ne boš mogla dovolj natančno odgovoriti v prvem poizkusu. To naj te ne zaustavi. Vodič za nekaj časa zapri, nato pa v naslednjih dneh opazuj svoje misli. Odprto zavedanje ti bo dalo nova spoznanja, morda celo sveže aha-trenutke, in kmalu boš lahko zapisala dopolnjene odgovore.

Če te bodo vprašanja morda vseeno preveč spravila v zadrego in ne boš zmogla iskreno odgovarjati, te vabim, da izkoristiš priložnost za 30 minutni brezplačni posvet z mano. V sproščenem, a strokovnem razgovoru, ti bom pomagala iz tvoje podzavesti izbezati zakrito resnico in ti poiskati ključ, s katerim boš odprla vrata v ljubezen. Za rezervacijo termina mi prosim piši na nadjaluk@gmail.com.

Vodič ti bo pomagal odpreti vrata, zato, da boš lahko tudi odločno stopila skoznje in se podala na pot ljubezni, pa ti bom v prihodnje pošiljala še več koristnih nasvetov in zgodb s primeri. Vse popolnoma brezplačno, kot moje darilo in pobudo, da prekinemo sodobno epidemijo občutka osamljenosti.

Tvoja Nadica